• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Myślicie, że coś ze mną nie tak, jeżeli to nie o mnie:-D:-D:-D..bo ja to się czasem zastanawiam, czy nie za bardzo olewam:confused:

Moje dziecię dziś wręcz anioł, tak idealna nie była już dawno, zero kwęknięcia przy kąpieli ( zwykle jest granda, żeby włożyć, wyjąć, umyć zęby ) dziś rewela i zasnęła jak słodziak w pięć minut, stary mi nie uwierzy:-)

Ollena przepraszam, ale miałyśmy młyn w gabinecie i zapomniałam zapytać z tego wszystkiego o te wymazy, ale jutro, a nawet pojutrze też jest dzień;-)

Ide sie pogrzać do wyra, bo gardło nie odpuszcza:-(

Nadal nie mam weny, ale tęskno mi za Wami ...:-( to powrzucam parę zdjęć :-D

Jemy zupę - przy próbie samodzielności do prania było wszystko, łącznie z Szirką:-)
Zobacz załącznik 594884
Sprzątanie w szufladzie u taty :-)

Zobacz załącznik 594882
Oooo.... znalazłem super klocki ! (spójrzcie na godzinę w tle...:no:)

Zobacz załącznik 594885Zobacz załącznik 594886

Taki jestem śliczny :D
Zobacz załącznik 594883

Nadal jestem padnięta, ale mam nadzieję, że po powrocie P. nabiorę wiatru w żagle i wrócę do żywych :sorry2:

Katrina to teraz jeszcze dobry seks :-D

Zoyka rozchorowałabym się jeszcze bardziej od tego pójścia do lekarza:-D:-D...a tak na poważnie to nie mam kiedy, muszę jutro rabotać, klienci poumawiani:sorry2:

No to teraz już naprawdę dobrej nocy:-)

Edit : Andzike, rzeczywiście śliczny:-D..to skupienie na twarzy podczas szufladowania:-D:-D:-D
Teraz jest chyba jakieś przesilenie, bo wszyscy są tacy doopni, będzie dobrze :))))

Ostatnia edycja:
Majuska - "... chciałabym, chciała..", ale obawiam się, że mój mąż zaraz padnie i zanim ja dotre do łózka, to już będzie twardo spał,

Aaaaa - ten artykuł też raczej nie o mnie..

reklama
Czesc :)
Zoyka ten artykul to tez raczej nie o mnie :) Te prezenty to kupujemy od pazdziernika bo inaczej krucho z kasa, ale jak szalec to szalec a gwiazdka jest raz w roku i tyle frajdy dla dzieciakow :-D
Andzike bardzo wyraznie widac skupienie na buzi Kacpra :-D
Laluna witaj milo :-D
Od wczoraj leb mnie boli, Poznym wieczorem sypnelo mokrym, zgnilym sniegiem ktory okleil okna od strony ogrodu. Obrzydlistwo... a teraz jest jeszcze ciemno ale za to cieplej niz wczoraj. Oglupiec mozna pogodowo :baffled:
Wanda gania z moim stanikiem uwieszonym na szyi, chyba sobie apaszke zrobila:))). Wstala o jakiejs strasznej godzinie 5.40 pelna energii Zapraszam na kawe pracujace i niepracujace kobitki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry