reklama

Ciąża po 40

Miałam w poprzedniej robocie dostęp do Woli w cenach hurtowych...echch:sorry:...dobra jakośc. Ale patrzcie ile tych wzorkowych naprodukowali, no na cholerę:no:..ja tez nie trawię tych wzoró, do czego to pasuje???:no:
Myślicie, że ciastolina będzie dobrym pomysłem dla Paćki na gwiazdkę?? niby już od dwóch lat może być;-), myślę jeszcze o jakims zestawiku Duplo, no ale to klasyka więc chyba jej się spodoba;-)

reklama
Majuska- wzięłam dwa kubełki ciastoliny od koleżanki na próbę. Najpierw Julka chciała zjeść. Potem miętoliła, potem jej spadła i wdeptała w dywan. Schowałam bo jeszcze za wcześnie, chyba ze ma się urządzenie np do wyciskania zwierzątek itd. --> wtedy to może mieć sens.

Zastanawiam się gdzie kupić wole - duże rajty są ale dla dziecków jak potrzebne to NIE MA :-(
W H&M byłam i nie rzuciły mi się na oczy raty powyżej 92 cm. Próbowałam poszukać kogoś z obsługi ale jakoś wszyscy wyparowali.
Flo jak następnym razem będziesz brykała do outletu to pamiętaj o mnie :-D a dokładnie o Kubuli. Jakoś po sezonie kupiłam w smyku niebieskie i szare. W ub. roku miał z tej samej serii brązy.
Nie lubię pstrokacizny i więzienia np tygryska wśród pasków, czemu nie zostawią samych pasków ?
np tutaj: WOLA / Dziecięce || WOLA / Dziecięce / Rajstopy || WOLA / Dziecięce / Rajstopy / Chłopiec || WOLA / Dziecięce / Rajstopy / Chłopiec / 2 - 6 Lat || WOLA / KONTRAKTACJA || ARCHIWUM - 2 - 6 Lat | Wola czy tu: WOLA / Dziecięce || WOLA / Dziecięce / Rajstopy || WOLA / Dziecięce / Rajstopy / Chłopiec || WOLA / Dziecięce / Rajstopy / Chłopiec / 2 - 6 Lat || WOLA / KONTRAKTACJA || ARCHIWUM - 2 - 6 Lat | Wola
po kiego autka, samoloty czy inne złe ptaki ??

Witam się z kawą :-)

Zoyka - wysłałam Ci pw w sprawie nju.
misia - nie wiem skąd:sorry: ale mamy rajtki szare granatowe i grafitowe z tym samochodzikiem z Carsów, oczywiście za kratkami :-D i urocze błękitne, ale rajtki zakładamy tylko pod spodnie na dwór, więc nikt Kacpra w nich oficjalnie nie widuje :-D
Flo - bardzo fajny zakup! Maks na pewno będzie zachwycony! Ja kompletnie nie mam pomysłu na prezent...:confused2: Póki co kupiliśmy w niedzielę w IKEI 65l pudło na zabawki walające się po całym domu:szok: ledwo się pomieściły...

P. wrócił na dobre :-D wczoraj mieli odbiór roboty, w domu było o 2.30:szok: i życie wróci do normy :-)

Gładkich rajtek mam ze 4 pary białe (już przyciasne) jasnoróżowe,Miętowe (ciepłe) ,czarne ciut za długie.I 2 pary leginsów rajtkowych ciepłych pod nie już nie trzeba ubierać rajtuzków.Reszta to paski,kropki jedne w róże i 2 pary w serca.I do sukienki czy spódniczki mam problem co z czym:eek:Ostatnio u nas w sklepiku napaliłam się na takie popielate rajtki ale jak je rozwinęłam okazało się ,że w okolicy kostki mają różowo-seledynowego królika:szok::crazy::no::wściekła/y:no i tyle było z zakupu,że odłożyłam ..Flo Maksik fajny traktor dostanie.Może twój ogród nabierze blasku skoro będzie mały farmer w domciu ;-):-)Andzike trzeba było drugi jeszcze pojemnik kupić i część zabawek włożyć do tego drugiego i na szafę.To się sprawdza( w sumie ma szafę to i duży karton można:tak:

Co do rajstop to mam gladkie i mam we wzorki, musztarodwe czyli ostatni krzyk mody;) w kwiatki, w biale paski i granat z musztardowymi kwiatkami. Uwielbiam je bo pasuja do naszych 'kreacji' i wczoraj stwierdzilam, ze sa juz za male i ubolewam strasznie :( tanie nie byly ale NEXT jesli o rajtki ma cudowna jakosc...
Druga sprawa, ze nie wiem jakie macie te legginsy ze miescicie jeszcze rajtki pod spod, jak mysle o tym, ze sobie mialabym wlozyc rajtki pod legginsy to mi niedobrze i niwygodnie na sama mysl wiec nie wchodzi w gre, dziecku nie zrobie tej niewygody. Jesli rajtki to jeansy lub inne spodnie szersze, np pumpy no albo ewentualnie kombinezon na rajtki.

Rok temu kupilam Patrykowi gladkie popielate rajtki, nie ubral ani razu. W PL nie bylo jeszcze takiego zimna a w IE nie bylo takiego zimna zeby musial je ubrac.
Teraz zakladam Mii legginsy, spiworek jesli siedzi w wozku a jesli idzie to nie zamarznie;)

Aha, mam jeszcze getry takie bez stop i dokupie wiecej kolorow bo to fajne, cieple i zastapi rajtki pod legginsy. No i wygodne!

reklama
Witam się jeszcze bez kawy, ale już z podniesionym ciśnieniem :wściekła/y:
Mieliśmy skoczyć na zakupy i przy okazji na kawę,ale parę kilometrów od domu jakiś palant wycofał w nas ciężarówką!!! Maska w harmonijkę, zderzak wisi, kratka wisi, reflektor stłuczony ale świeci. Na szczęście jeździ, nie trzeba było lawety ściągać. Adam pojechał z tym do blacharza i mechanika.
W dodatku jakieś problemy na linii zawodowej. Słowem cudny dzień.
A śnieg leży, taka owaka jego mać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry