reklama

Ciąża po 40

reklama
Cześc,

U nas mroźno.

Kupiłam kombinezon (uzywany )przez Allegro i okazał się za mały.

My dywany mamy i ciastolina mi się wdeptała.

Majuska - czyli Patrysia wchodzi o czas ,ze będzie bawiła się w przewijanie, karmienie itd. Julka wczoraj z podnóżka (podestu) dla dzieci zrobiła lali łóżeczko. Włożyła tam lalę i przykryła pieluszką. Jak ogląda bajki to wszystkie postaci ( czy to księżniczki, czy elfy) to są lale.

Kupuj ciastolinę i już. Patrycja ja zna ze żłoba przecież i wie co się z nią robi.

Azula ale Amelka podobno do Boryska. !

Mama zabrała Julkę wiec wyruszam zaraz do HM i Cocodrillo oblukac kombinezony.

Zoyka, Majuska Mia juz dawno weszla a etap bujania, zawijania w pieluszki lali czy misia, karmienia go i rozne takie:-)

Zoyka kombinezon na 2 lata powinnas kupic albo nawet na 3...

Witam o poranku. No, nieco poznym, ale ogarnac sie nie moge. Karol w nocy sie dusil - dalam wziewy, ale dosc dlugo trwalo nim oskrzela zareagowaly. Poza tym kaszel sprawia mu wyrazny bol, maly kaszle i placze, a przeciez on nawet guza potrafi sobie nabic bez placzu. Jestem cokolwiek wypluta po tej nocy.

Zoyka moze kup jej spodnie od kombinezonu na szelki wygodniejsze sa a jak kupisz wieksze i podwiniesz to beda tez na nast rok.

Klaczku wspolczuje ale ten kaszel nie ma prawa nie bolec :( Patryk mial teraz to samo.. Oczy mu wychodzily. Dawaj Karolowi na noc Sinecod.

Nie mam Sinecodu. Idzie to dostac bez recepty? Podaje w ciagu dnia Ambrosol, ktory nam przepisala lekarka w Polsce, ale to stymuluje wykrztuszanie, wiec wieczorem juz sie nie daje. Diphergan by sie przydal, cholera...

Oj wy niedowiarki :-D:no: no proszę oto uchwycony moment szarpaniny:-( 100_2080.jpgBorys bardzo podobny do Adasia z tym,ze Adam nie był taki rozbójnik.No ale Borys też z euforii wpada w czarna rozpacz i vice versa :eek:..Majuska gratulacje dla żaby.Zoyka w sumie 92 powinno być dobre.Amelka ma kombinezon na 80 cm i jest jak znalazł i drugi dwuczęściowy trochę przyduży.Nie wiem jak oni robią te rozmiarówki.Z Nexta ma komplet 9-12 miesięcy i jeszcze posłuży ,a bluzeczka z 5-10-15 na 86 już przyciasna.Ollena czarne by mi się przydały,bo u nas góra 2 dni śnieg bywa biały

Załączniki

• 100_2080.jpg
    100_2080.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Ollena, o inhalatorze mozesz zapomniec na wstepie. Podanie wziewu to juz cyrk i wojna, a gdzie kilka minut z maska na dziobie? Mamy polski sklep w miescie, jutro tam bedziemy. Jesli maja, kupie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry