Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a potem trzeba bylo juz wracac bo bylo zbyt ciemno i zimno. 
Teraz doszła modyfikacja genetyczna ,o której też nas uczono i w Polsce jedynie zmutowane genetycznie i uprawiane na większa skalę było jedynie pszenżyto.Zresztą podam Ci przykład.Młoda dziewczyna chwali się ,że kończy właśnie Akademie Rolnicza na Ujocie.Gadka szmatka ,a ja tak z głupia frant zadaję jej pytanie co trzeba zrobić gdy locha się oprosi bo wiadomo ,ze prosiętom brakuje żelaza.Odpowiedź studentki dać zastrzyk z żelazem. Moje pytanie : No tak ale np coś się zdarzyło ,że nie ma owego zastrzyku?Studentka 

No zastrzyk .Ja: ale nie ma jest np wojna ?.No w zacofanej mej szkole ponad 25 lat temu uczono mnie,że wystarczy przywieźć glinę z lasu i wyprażyć ja z jęczmieniem i dawać to prosiakom kilka dni w glinie jest masa żelaza szkoda ,ze na nowoczesnej uczelni takiego banału nikt tym młodym światłym rolnikom nie powie.Ciesze się,że choć jedna się dowiedziała
Jak na prawdziwych wsioków przystało, pojechaliśmy w niedzielę na markety
Paćka se kupiła książeczki i naklejki i teraz jak wstanie będziemy do wieczora kleić, kleić i kleić
Ale u nas to doopa zbita, żeby głupie szpony obciąć to musze się wykazać nie lada kreatywnością