azula
Fanka BB :)
Noż przez to szukanie wlazłam na to BMI ważę 64 kg 160 cm wzrostu i mam nadwagę :-(.Nie wiem jak to jest kiedyś jakoś nawet więcej jadłam a nie szło mi w kg teraz jem mniej i mi przybywa
.Zoyka wiem ,że rady radami ,a życie życiem ale lepiej nie "słodzić " sama kiedyś napisałaś,że sąsiadka i mama Ci "tuczą" Julkę.Julci nie znam osobiście tylko tyle co Ty o niej napiszesz tyle co z fot ale jest moją ulubienicą i bardzo bym chciała aby zawsze była śliczna ,wesoła i zdrowa
.Zoyka wiem ,że rady radami ,a życie życiem ale lepiej nie "słodzić " sama kiedyś napisałaś,że sąsiadka i mama Ci "tuczą" Julkę.Julci nie znam osobiście tylko tyle co Ty o niej napiszesz tyle co z fot ale jest moją ulubienicą i bardzo bym chciała aby zawsze była śliczna ,wesoła i zdrowa
ale potem jest z czego rzeźbić
.U mnie z kolei Amelka jakaś umiarkowana i nie ma czegoś co tak bardzo by jej smakowało np czekolady to max 2 kostki ,cukierek jeden ,ciasta kęs więcej czyli w ilościach norma + ciutka więcej to jogurt lub przecierane owoce takie deserkowe ,a latem morele,maliny i agresty inne też oby aby.Nie wiem czy z kolei to nie będzie z tego niedowagi ,na razie jest ogólnie drobna i wzrostowo i wagowo .
to samo radosne podejście do życia i intensywność doznań.
spędziliśmy dziś dzień w towarzystwie piątki dzieci - 3,5 latka, 4-latka i trójki maluchów w wieku mniej więcej Kacpra - wróciliśmy z kwadratowymi głowami