Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez miałam problemy z blizną, nie goiła się na końcu z lewej strony, rozchodziła i ropiała. Poszłam do lekarza i on po lampą dostrzegł kawałek wystającej nici która była za płytko by sie rozpuścić a zbyt głęboko by dać zagoić sie ranie. Wyciągnął ją pensetą, zakleił plastrem i dał antybiotyk. Po dwoch dniach było po wszystkim.miała 3700 g i 57 cm. uczymy się wszystkiego powolutku. Na razie nie mogę narzekać zbytnio na płacze czy kupy
Większy problem mam z blizną po cc, bo nic chce się goić i zrobiła się kieszonka, która nie zarasta
po posiewie wyszła enterococcus faekalis - i na razie każą ranę przemywać wodą utlenioną. antybiotyku nie dają bo kp.
Ja tez rodziłam w uk ale mnie midwife zapytała jak chce rodzić, zanim ja powiedziałam jej o tym że jestem po wylewie i musze miec cc. Powiedziała, że w uk mam wybor jaki wolę poród. Nigdy nie poproszono mnie nawet o pokazanie dokumentacji medycznej ani nie badano żeby sprawdzić czy mam tętniaka. Wszystko tak na słowo . " Oczywiście absolutnie sie zgadzamy, będzie CC."Nieufna, nie jest. Karola rodzilam majac prawie 44 lata, rodzilam SN, tylko bardzo naciskali na ZZO bo "w razie czego beda podpieci". Uparlam sie ze nie chce zadnych znieczulen majacych wplyw na akcje porodowa lub dziecko, stad byla cala akcja. Coz.. Na Polke trafili.![]()