Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tak trzymaćDorota37, dzięki, że napisałaś. Myślałam co u was. Myślę, że jak pojedziesz 21 to już wszystkiego się dowiesz. Faktycznie przy takiej odległości powinni położyć cię wcześniej i mieć na oku maleńką w ostatnich tygodniach.
U mnie 22 tydzień, jestem po połówkowym. Wg lekarza prowadzącego wszystko ok. Dobrze, bo nie zdecydowałam się na żadne badania oprócz usg i gdzieś z tyłu głowy niepokój jest, zwłaszcza jak przypomnę sobie ile mam lat. Czuję się świetnie i cieszę ciążą.
Dziewczyny mnie ostatnio zdołowała koleżanka. Ona ma 42 , ja 43 . Ja planuję dziecko..Ona nie.. I nasłuchałam się o tym jak późne macierzyństwo jest ryzykowne... Owszem jest. Zasiała w mojej głowie niepokój. Mój M powiedział aby się nie przejmowała i myślała pozytywnie. Ma rację. Jednak.. piszę tutaj.. to znaczy , że ziarno niepokoju zostało zasiane...
Gdy jednak patrzę na maleństwa... to chcę realizować swój plan. To co ,że będę miała 60 ..gdy Ono będzie miało 15/16 lat... Czuję się młodo..wyglądam młodo... czasu nie zatrzymam...ale mam dużo miłości i ciepła w sobie , które przekażę temu maleństwu![]()