Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Agnieszka,Cześć dziewczyny, mamo na imię Agnieszka i poronilam w ubiegłym tygodniu. Ciąża trwała 11 tygodni, ale dzidziuś zatrzymał się na 6t4dni. Nawet nie usłyszałam serduszka [emoji22] ja nie miałam zabiegu, u mnie w szpitalu dali mi tylko tabletki dopochwowo i po trzech godzinach nasiliły się skurcze i poronilam. To bylo w poniedziałek, do środy podawali mi jeszcze tabletki żeby przyspieszyć oczyszczanie macicy i wypuścili do domu. Krwawienie miałam do soboty dość silne ze skurczami a od niedzieli tylko lekko plamie. Byłam dzisiaj na kontroli, gin powiedziała że jest czysto i że po trzech miesiącach można się starać [emoji6] jak na razie dochodzę psychicznie do siebie. To była moja czwarta niespodziewana ciąża, no i mam 40 lat. Boję się spróbować.... <br /><br />Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja p drugim zaczełam szukać lekarza, który by to pociągnął. I w końcu po wielu badaniach się okazało że ma wrodzoną wadę genetyczną i nigdy nie zaszła bym w ciąże gdyby nie ta wiedza.Renia a lekarze znalezli przyczyne dlaczego tak sie u ciebie dzialo, w moim przypadku nic nie robili bo bylo to tylko raz .
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
mutacja genu MTHFR, i zespół antyfosfolidowy - z tego co dobrze pamiętamRenia nie wiem czy moge pytac w kazdym badz razie nie musisz odpowiadac[emoji6], chcialam spytac jaka to wada genetyczna . u mnie tez jest genetyka bynajmniej tak mowia lekarze,ja mam inne zdanie ,jednak u mnie nie ma problemu z donoszeniem ciazy.
To nie tylko odzwierzeca choroba ale można to ustrojstwo załapać od surowego mięsa, odchodow zwierząt np przy czyszczeniu kuwety i pieleniu w sensie czynności ogrodniczych gdzie masz kontakt z ziemią. Ogólnie badania warto zrobić.Maggy orientujesz się może czy przy innych zwierzętach tez trzeba robić te badania ??... mam małpkę i pieski [emoji6]
Ostatnia ciaze rodziłam bez nacinania ale niestety wszystko się przeciagalo, a ja byłam zmęczona ponieważ nie spałam całą noc w brzuchu kiszki marsza grały nie miałam na nic sily i przestałam współpracować z położna. Kiedy kazała nie przeć ja parlamentu, bo chciałam jak najszybciej wypchnac syna...niestety troszkę pękłam...ale nic to.no wlasnie tez mam cicha nadzieje ze wszystko jakos sie potoczy i oby cialo dalo rade bo to jednak juz inny wiek i elastyczmosc juz moze byc inna[emoji16] tego sie chyba najbardziej boje. kobitki takie pytanko mam malo przyjemne czy ktos rodzil bez nacinania, jak to u was wygladalo?
Odpocznij psychicznie. Przemysl. My będziemy z Tobą jesli będziesz potrzebowala wsparcia.Cześć dziewczyny, mamo na imię Agnieszka i poronilam w ubiegłym tygodniu. Ciąża trwała 11 tygodni, ale dzidziuś zatrzymał się na 6t4dni. Nawet nie usłyszałam serduszka [emoji22] ja nie miałam zabiegu, u mnie w szpitalu dali mi tylko tabletki dopochwowo i po trzech godzinach nasiliły się skurcze i poronilam. To bylo w poniedziałek, do środy podawali mi jeszcze tabletki żeby przyspieszyć oczyszczanie macicy i wypuścili do domu. Krwawienie miałam do soboty dość silne ze skurczami a od niedzieli tylko lekko plamie. Byłam dzisiaj na kontroli, gin powiedziała że jest czysto i że po trzech miesiącach można się starać [emoji6] jak na razie dochodzę psychicznie do siebie. To była moja czwarta niespodziewana ciąża, no i mam 40 lat. Boję się spróbować.... <br /><br />Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom