Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

już doczytałam, ze później była już o tym mowaNic nie robiłam miałam nadzieje ze mój @ wroci do normy i będą normalne dni płodne owulacja i dni niepłodne ... na kalendarzu po tak krótkim czasie między jedna @ a drugą pokazuje mi ze następne trzy dni po @ są dniami płodnym reszta a reszta bez szans na poczęcie .... zostaje mi narazie czekać na unormowanie się @ .... może wroci do stanu normalności
Hej dziewczynki wracam właśnie z badań prenatalnych I wszystko jest dobrze strasznie się ciesze ,dziecko rozwija się prawidłowo I żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono ,jestem spokojna I przeszczęśliwa ..nie chciało się pokazać od strony płci ,ale ruchliwe jak jego tatahehe z wielu zdjęć dostaliśmy jedno na którym przez moment szło go ująć ...Oto mój kochany frupek
![]()
Lilky40 dziękuje kochana ,cały czas trzymam kciuki za Ciebie,niepoddawaj się dacie rade ja w to wierzeGratuluje serdecznie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Lilky40 dziękuje kochana ,cały czas trzymam kciuki za Ciebie,niepoddawaj się dacie rade ja w to wierze
I prawidłowo taką Cię lubie pełną wiary I nadzieiDziękuje za wiarę .... dzisiaj Basiek dała mi nowa energię i nadzieje ... zaraz kończę prace i pędzę po witaminki [emoji16][emoji16][emoji16]

ja kupowalam u nas w sklepie taki ze zdrowa zywnoscia ale sa tez na internecie ,tylko te bralam plus wit d3 ale mialam deficyt dlatego. teraz biore z tej firmy tylko dla ciezarnych[emoji6]I sto pytań do .... Basiek czy kupiłaś je w aptece czy w jakimś z ziołami ???..... po jednej dziennie plus kwas foliowy???.... bierzesz je jeszcze ????....