Lilly40
Fanka BB :)
Niestety nie zjadłam ani jednego pączka, jak mam @ odrzuca mnie od słodkiego![]()
To nie fajnie .... aczkolwiek ja lubię słodkie przy@ .... wiec chyba masz lepiej bez ryzyka zbędnych kalorii [emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety nie zjadłam ani jednego pączka, jak mam @ odrzuca mnie od słodkiego![]()
Szykujemy się na batalię po@ ha haHej dziewczynki ... co tu taka cisza ???... nie możecie się poruszać po wczorajszej wyżerce???.. było tłusto ??[emoji6]
U mnie kilka kilogramów by się dodatkowo przydało, ale od lat jestem szczupła i nie działają na mnie nawet dodatkowe kalorieTo nie fajnie .... aczkolwiek ja lubię słodkie przy@ .... wiec chyba masz lepiej bez ryzyka zbędnych kalorii [emoji23][emoji23]

U mnie kilka kilogramów by się dodatkowo przydało, ale od lat jestem szczupła i nie działają na mnie nawet dodatkowe kalorie![]()
może i tak z jednej strony a z drugiej kochanego ciała nigdy nie za dużoTylko pozazdrościć [emoji6]

@Maja75 ciekawe dlaczego nie widzisz moich postów może jakiś błąd forumZnadZiejami tak to ja ,popatrz jak to się pozmienialo u nas.Weszłam na forum zobaczylam twego post a i zalogowalam się i nie widzę Twoich postów ,nie wiem co jest .