Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam córki blizniaczki...i kurka też się boje ze jak w końcu pyknie to może być podwójnie
![]()
TYLKO SPOKÓJ to Twoje mottoAle teraz dziewczyny pojechałyście... czy ja prześpię tę noc?
Jutro moze uda mi sie dostać do gina bo inaczej oszaleję
![]()
No to chyba nie jest tak źlezdrowia, pozytywe nastawienie o do przodu.
Cieszę się że nas znalazłaś i choć było trochę pod górkę to jesteś wśród nas.No dobra dziewczyny sprobuje raz jeszcze mam Nadzieje że teraz przejdzie .. A czemu nie zaakceptowali mnie ? ? Bo ja nie wiem do teraz ...
Wiec kwiętniu skończę 40lat![]()
Mam syna już nastolatka i 2latka córeczkę Staramy Się o jeszcze jedno . Ale mam Maly problem bo choroby ktore mnie mega Blokują w 2giej ciąży weszło ciśnienie ...
Ale to znów nie jest wielki problem w porównaniu w tym iż choruje na Epilepsje nie fajna choroba ale cóż jakos musze brnąć do przodu urodziłam zdrowe dzieciaki teraz po zmianie lków mam obawy ze cos moze byc nie tak i takie tam ... I to jest to coś Co mnie blokuje może znajde tu osobe któa ma podobna sytuacje i mnie wesprze i będę z tym cisła do przodu a nie stałą w miejscu Obecnie jestem na etapie brania Kwasu foliowego lekarze wyrazili zgodę wiec czekam na zmiejszenie dawki lekow i zaczne sie brac do roboty no ale jest to ale czy sa tu jakies kobietki z takim problemem jak ja?

Ok to teraz chłopaków zamawiamJak u tego tenisisty Rogera Federera parka dziewczyn i parka chłopaków haha
Cieszę się że nas znalazłaś i choć było trochę pod górkę to jesteś wśród nas.
Witaj i rozgość się.Ja mam dwóch synów i od kilku lat staramy się o kolejne dzieciątko. Mamy w niebie trzy Aniołki więc mój problem jest inny niż Twój ale znalazłam tu mnóstwo wsparcia i Ty również napewno je znajdziesz.
![]()
Tak o siebie i o dziecko ze moze byc cos nie tak ze bedzie chore i tak dalej
A ja wam powiem że chciałabym mieć bliżniaki hahahaha