Lilly40
Fanka BB :)
Powiem wam Dziewczyny że jesteście wszystkie bardzo silne mam pełen podziw dla Was i tak trzymać jeszcze raz życzę wszystkim dziewczynom fajnie spędzonych Walentynek .Pozdrawiam
Wzajemnie krecik .... szczęśliwych Walentynek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem wam Dziewczyny że jesteście wszystkie bardzo silne mam pełen podziw dla Was i tak trzymać jeszcze raz życzę wszystkim dziewczynom fajnie spędzonych Walentynek .Pozdrawiam
A jaki miałaś wynik testu Pappa? Bo u mnie jest 1:100 Jeżeli chodzi o ZD a reszta ok. Jednak że względu na mój stan zdrowia i przodujace łożysko nie chce ryzykować amnio. 1:100 To jeszcze nie tak źle choć trochę się denerwuje. Tym bardziej że z niepełnosprawnymi intelektualnie pracuje jako terapeuta (napatrzylam sie). Czekam na USG połowkowe.Wiem jak to jest te wszystkie badania przeszłam to u mie z tym starszym było ok a z młodszym poddalam się amniopunkcji bo test papa wyszedł źle i było podejrzenie o wady wrodzone to były najgorsze dwa tygodnie czekania jak zadzwonił tel i powiedziano że ok to płakałam jak dziecko ze szczęścia więc musisz się trzymać i być dobrej myśli życzę tego z całego serca
Ja mam dwóch maluchów więc znam to hiHe he to tak jak jaa o 6/7 budzi mnie córka
wychodzi z łózeczka i wskakuje do mnie i po spaniu ;aaa
Dziękuję ślicznie Lilly no i powodzenia dziś najważniejsze żeby fasoleczka się zasialaJa dopiero ogarnelam wszystko .... padam na twarz a budzik o 6tej jape drze .... spokojnej nocki dziewuszki ściskam Was mocno i każdej z osobna życzę pięknych eeee tam cudownych Walentynek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja miałam 1:52 To jest dość spore ryzyko no i przeziernosc karkowa miałam 2,7 więc dlatego się zdecydowałam doktorowa mi tak doradzilaA jaki miałaś wynik testu Pappa? Bo u mnie jest 1:100 Jeżeli chodzi o ZD a reszta ok. Jednak że względu na mój stan zdrowia i przodujace łożysko nie chce ryzykować amnio. 1:100 To jeszcze nie tak źle choć trochę się denerwuje. Tym bardziej że z niepełnosprawnymi intelektualnie pracuje jako terapeuta (napatrzylam sie). Czekam na USG połowkowe.
Dziękuję ślicznie Lilly no i powodzenia dziś najważniejsze żeby fasoleczka się zasiala
Dzień dobry dziewczynkiwspaniale spędzonego walentynkowego dnia i nocy wszystkim życzę
Lilly , wow szalejeszpięknie
w takim dniu i w takim łóżku musi się udać! Trzymam kciuki i życzę upojnego wieczoru i nocy
![]()