Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ty Maggy jak sie czujesz .Oswoilas sie swym stanemBożena, zdrówka!
Będzie dobrze jak będzie widać serduszko bo teraz jeszcze stres. Ale już lepiej. Jem kilogramami śledzie i pomarańcze. Cycki mam jak armaty więc liczę że będzie dobrze
@Maja75 a dzięki włoski wyszły super ;) od razu się lepiej człowiek czuje.Bozena duzo zdrowia .Z znadziejami jak tam fryzura.Diddy ty nnie wiesz ,ze jak lep siwieje to dupa szaleje..Milej slonecznej niedzieli
dokładnie niech się Wami opiekujeBożenko wracaj szybciutko do zdrowka [emoji10].... wykorzystuj sytuacje niech się Pan wykaże [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pewnie, że będzie dobrze nie ma innego wyjściaBędzie dobrze jak będzie widać serduszko bo teraz jeszcze stres. Ale już lepiej. Jem kilogramami śledzie i pomarańcze. Cycki mam jak armaty więc liczę że będzie dobrze
Bozena duzo zdrowia .Z znadziejami jak tam fryzura.Diddy ty nnie wiesz ,ze jak lep siwieje to dupa szaleje..Milej slonecznej niedzieli
ZdróweczkaCześć dziewczyny, no ja dziś chyba cały dzień w łóżku, bo jakaś gorączka mnie rozłożyła... no a w tym wieku, jeszcze z bąbelkiem, to wolę to wyleżeć... dobrze, że mam takiego młodziutkiego partnera, musi koło nas skakać i spełniać nasze zachcianki, haha