reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzień dobry, ja dziś bardzo leniwie spędzam sobotę, ale i tak smutno trochę, bo zmarła przyjaciółka mojej najmłodszej córki, młoda dziewczyna, całe życie przed nią... a żeby może poprawić wam humor, to znów słyszałam o kolejnej dziewczynie w ciąży, chyba 44 na karku... u nas chyba są dobre warunki do rozmnażania, zapraszam na weekend, a wrócicie zafasolkowane, haha

Dzień dobry, ja dziś bardzo leniwie spędzam sobotę, ale i tak smutno trochę, bo zmarła przyjaciółka mojej najmłodszej córki, młoda dziewczyna, całe życie przed nią... a żeby może poprawić wam humor, to znów słyszałam o kolejnej dziewczynie w ciąży, chyba 44 na karku... u nas chyba są dobre warunki do rozmnażania, zapraszam na weekend, a wrócicie zafasolkowane, haha

Bożenko to przykre ... młodzi ludzie umierają ... ja tez ostatnio byłam na pogrzebie koleżanki córka 24 lat i zmarła masakra co się dzieje.... ohhhh fajnie ze my nie odstajemy od reszty super ze jest nas coraz więcej ... mam nadzieje ze my staraczki wkrótce dołączymy do zadasolkowanych tylko ze my to już wersja ZAPĄCZKOWANA [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ciekawe czy daleko x slaska bym miala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry