Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem ale nie licze na wiele...we wtorek ide do lekarza,bo rok to już wystarczy czkania...
Jestem ciekawa co Ci powie mnie się pytała jak długo się staramy a ja ze od października o to krotko.Wiem ale nie licze na wiele...we wtorek ide do lekarza,bo rok to już wystarczy czkania...
Maggy39 moze jeszcze nic straconego trzymam mocno za Ciebie kciuki. Mam nadzieję i to ogromną że bedziesz się cieszyć ze swojej kochanej fasolki.Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Naprawdę byłam zaskoczona wynikiem. Ale jak mówie, nie nastawiaiam się na nic. Zaakceptowałam najgorszą wersję.
No a co u Ciebie jak objawy itp,ktory tydzienMaggy39 moze jeszcze nic straconego trzymam mocno za Ciebie kciuki. Mam nadzieję i to ogromną że bedziesz się cieszyć ze swojej kochanej fasolki.![]()
Wieczór nadszedł i wraz z nim rozwija się wstretna @...tak jak myslalam...wiec teraz Kochane trzymam kciukasy za pozostale staraczki aby w końcu chociaż jedna zapoczątkowala cykl dwóch kreseczek![]()
Dziękuję ze pytasz. U mnie zaczyna się 15 tc zadnych objawów. Jutro mam wizytę u mojego ginekologa ma mi odczytac wyniki testu pappa. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Wszystko okarze sie jutro. Dziewczyny trzymam kciuki za wasze starania.No a co u Ciebie jak objawy itp,ktory tydzien
Kasiunia 76 trzymam kciuki za badania bo to chyba dzis daj znac jak poszło.Pamiętaj że jestesmy z Toba.![]()