Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bozenko Kochana my nie zapominamy tylko jakos my staraczki wciąż czekamy i czekamy...milo jak wszytkie pisza ale i wiadomo kazda ma obowiązki...ja tez nie zawsze jestem w stanie pisać....
Meggy Kochana ja caly czas czuje ze będzie dobrze...sama widzisz ze jednak ordynator daje szanse bo je najwidoczniej widzi...będzie dobrze
Pisalyscie o tym ze kobieta urodzila martwe dziecko a później lezala z matkami karmiącymi...to jest bardzo przykre...i nie wyobrażam sobie jaka trzeba mieć psychikę żeby nie zwariować...
Moja przyjaciolka urodzila synka w 7 miesiącu i zylo tylko godzine...ale po całym zdarzeniu miała osobny pokój, psychologa na kazde zawołanie...podziwiam takie kobiety,bo ja nie wiem czy dałabym rade poradzić sobie z taka sytuacja...
Bylam wczoraj na skanie mojej suni...poplakalam się ze w jej brzuszku jest az 5 maleńkich psinekcholipcia i nie myslalam ze mnie psinka wyprzedzi
Kochane miłego dzionka pelnego nadziei i wytrwalosci![]()
Wyobrażam sobie jak męcząca jest dla Ciebie tą niepewność. Trzymaj się ciepło :-*Przyszedł ordynator i mówił ze na razie nie będzie żadnego zabiegu. Ciąży pozamacicznej nie ma. Obserwujemy
Witaj niespodzianka. U mnie 42 minie w maju a termin mam na 6 sierpnia. U mnie jest czworo dzieci w przedziale wiekowym 12-3. Tą ciąża była dla mnie (A szczególnie dla mojego meza) ogromnym zaskoczeniem.Witaj.Ja 42 w sierpniu.Teraz 10tc.Czy masz już dzieci?
Yorkshire terier miniaturkaGratuluje Annauelle zostaniesz babcia
... jakiej rasy masz sunie ???![]()
i to pięcioraczkówGratuluje Annauelle zostaniesz babcia [emoji16][emoji16]... jakiej rasy masz sunie ???
to uśmiecham się zakończyOj od smutków się zaczęło ,ale nic to ... Maggy jesteśmy z Tobą !
Yorkshire terier miniaturkatroche się martwię bo to moje oczko w glowie ale mam nadzieje ze będzie dobrze i da rade się spokojnie oszczenić
![]()