Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

He he ja doszukuje się tych starszych w ciążyDzień dobry, pewnie że tak, młode jesteście dziewczyny, jeszcze wszystkie będziecie śmigać z wózkami... jak dziś na spacerze zobaczyłam młodą dziewczynę w ciąży, to sobie pomyślałam, no przecież ja też jestem młoda, skoro obie już z brzuszkiem śmigamy... czy mi się wydaje, czy tylko ja jak zaszłam w ciążę to jakoś bardziej zwracam uwagę na inne laski w ciąży? Też tak macie?
Mam tak samoJa tam nie rezygnuje ,ale juŻ staram się nie nakrecac ciąża i uczę się myśleć ze juŻ nic z tego.Szaleć na razie nie przestaję.

Dzień dobry, pewnie że tak, młode jesteście dziewczyny, jeszcze wszystkie będziecie śmigać z wózkami... jak dziś na spacerze zobaczyłam młodą dziewczynę w ciąży, to sobie pomyślałam, no przecież ja też jestem młoda, skoro obie już z brzuszkiem śmigamy... czy mi się wydaje, czy tylko ja jak zaszłam w ciążę to jakoś bardziej zwracam uwagę na inne laski w ciąży? Też tak macie?
w końcu nie wzięłam leczenia tabletkami anty bo poszłam do innego gina i on zalecił czopki do zadku