• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Ha ha oj Lily uwierz nie chciała bys zapewniam Cię kochana .Na początek moje słowa cytuje ::o Boze i co ja teraz zrobię płacz .,Ale potem była by już tylko radość i myslenie o tym ze noszę w sobie nowe życie i modlitwa o to by było zdrowe .Znam swoje reakcje w tym temacie bo jak coś była by to moja piąta ciąża Lilly.

Ja tez pewnie spanikuje jak już coś się wydarzy ... ale wątpię naprawede ... mam przeczucie ze @ jest tuż tuż [emoji19][emoji19]

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)u mnie już od soboty @ :sorry2:nie nastawiałam się zbytnio ,ale nie oszukujmy się ,trochę rozczarowanie jest ...może marzec ,heh w grudniu myślałam ciągle że w marcu się uda ,jakoś za mną chodził ...no cóż zobaczymy ;)

Bożenko jak samopoczucie ???

A dobrze, dzisiaj dłużej musiałam posiedzieć w pracy, ale nawet dobrze się czuję... a jak tak wspominacie o tym, jak zobaczyłyście dwie kreski, to i ja się podzielę... to był taki moment, że nie wiedziałam co dalej z moim związkiem, że taki młody, to pewnie tylko mu seks w głowie i pewnie mnie zostawi, a jak zobaczyłam dwie kreski, to już w ogóle pomyślałam, że zostanę babcią z dzidziusiem... płakałam chyba cały dzień, trochę ze szczęścia, trochę z rozpaczy, no bo po śmierci męża nie wyobrażałam sobie by znów przechodzić przez porodówkę... a tu niespodzianka, choć młody to okazał się być bardzo dojrzały, dziewczyny wiek to tylko metryka! Psychika i biologia wiedzą swoje, a my się razem w tym jakoś wpasowaliśmy... i może już by tak zostało?

A dobrze, dzisiaj dłużej musiałam posiedzieć w pracy, ale nawet dobrze się czuję... a jak tak wspominacie o tym, jak zobaczyłyście dwie kreski, to i ja się podzielę... to był taki moment, że nie wiedziałam co dalej z moim związkiem, że taki młody, to pewnie tylko mu seks w głowie i pewnie mnie zostawi, a jak zobaczyłam dwie kreski, to już w ogóle pomyślałam, że zostanę babcią z dzidziusiem... płakałam chyba cały dzień, trochę ze szczęścia, trochę z rozpaczy, no bo po śmierci męża nie wyobrażałam sobie by znów przechodzić przez porodówkę... a tu niespodzianka, choć młody to okazał się być bardzo dojrzały, dziewczyny wiek to tylko metryka! Psychika i biologia wiedzą swoje, a my się razem w tym jakoś wpasowaliśmy... i może już by tak zostało?

Życzę Ci tego z całego serca Bożenko najważniejsza jest miłość, szacunek i zrozumienie ... a wiek nie ma znaczenia

reklama
Bozenka mój też jest młodszy 11 lat mamy dwoje dzieci i nie zamieniła bym go na nikogo innego .Powiem Ci szczerze że jego cała rodzina była przeciwna jak się poznaliśmy 8 lat temu tym bardziej że miałem dziecko z innego związku Ale on i tak zrobił a co mu serce podpowiadało i musieli mnie zaakceptować.Jest dobrym ojcem i cudownym partnerem .Nie żałuję bo jesteśmy naprawdę szczęśliwi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry