reklama

Ciąża po 40

reklama
no i extra muma po winko dla mnie ktoś biega:)
u mnie muma było tak że cię chyba pocieszę:)
pierwsza córa 16 lat - wpadka:) (ja 23 wiosny)
druga 10 lat - rok robiona (ja 29 wiosen)
trzecia ciąża 3 lata robiona:) (39 wiosen w lutym 40!!!! co nie mogę się doczekać) no to chyba normalne nie? co ty chciałaś tak od pierwszego pyknięcia!!! w TYM wieku trzeba się napracować kochaniutka....
u mnie była lekka niedoczynność tarczycy nawet jeszcze w polskiej normie:szok: i jak zaczęłam łykać Euthyrox to dokładnie za 3 dni była mała:):):) w brzuszku zagnieżdżona:-)
no i witaj u nas a jak jeszcze włosy farbujesz to zostajesz na dłużej:):-p

witajcie - dobrze, że juz koniec tygodnia, może w końcu rano troszkę pośpię,

Muma - witaj! ja pierwsze dziecko miałam "dość" wcześnie, bo w wieku 18 lat (ale to nie była wpadka),
drugie po 18 latach ( w tym ok. 8 lat na tabletkach) - w 2 cyklu sie udało, a teraz też po tabletkach - w 3 cyklu, tak, że spoko!!!!

Majuska a ciebie to m i już szkoda trochę..... weź się wyluzuj jakoś:) może ci coś popuści:-)
a może termin masz żle wyliczony? bo ja to dokładnie wiem którego marca zaskoczyłam a Ty może coś koło walentynek? czy się mylę?
Kłaczku no dobre nawet ci powiem tez się uśmiałam:)
uuuuuuchchchch Katrina i suwaczek już zasuwa:) miło popatrzeć:)
Anka ja też na chłopinę czekam ale ma być o 23 to sorrki ale spać idę a strawa w kuchni będzie czekała za mnie:)
muma zaraz i Ty zasuwakujesz - zobaczysz:tak: już tu ciotki z BB kciuki trzymają a one działają nie raz sprawdzałyśmy;-)

a ja byłam na basenie, zjadłam trzy obiady popijam sok z grenadiny z mrożonymi wiśniami i niech mi tu Mała spróbuje nie urosnąć!! po tym to wciry od pierwszego dnia:)
ale już też nie mogę się doczekać....tego znieczulenia najbardziej:rofl2:

Tak Gosiu, tak, to było dokładnie w Walentynki :)))) To był poniedziałek , dzieci poszły do szkoły..a my robić małą Parysię , bo mamy czas pracy nienormowany :))) 40 tygodni wypada dokadnie 7.11 w najbliższy poniedziałek
Idę dziewczynki moje kochane do kina zaraz, wcześniej poleżałam w wannie, wiadomo wieloryba ciągnie do wody :))) Jak wrócę to jeszcze zajrzę na BB

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry