reklama

Ciąża po 40

reklama
ach...

witam sobotnio,

za majuske- trzymam kciuki!!!

u nas niutkowa nocke mozna zaliczyc do udanyc:4:30...nie wiem czy to zasluga wczorajszego bujania sie do 21 czy zjedzenie kaszki dobranocnej zamiast wypicia mleka,zobaczymy dzisiaj...ach i jak tak sobie patrze jak pije mleko caly happy to przypomina mi sie ub.rok,jak wlasnie o tej porze lataly mi gacie ze strachu po amino i czekalam na wyniki,dobrze,ze tylko 3 dni...ach...

gosia- twoja lysta przypomina mi moja,a co do pazurow to mialam mimo cc pomalowane,mila polozna zmazala mi tylko kciuka:-D

misiu - jak maly ma kolki,to sprobuj moze sab simplexu albo lefaxu,namm pomoglo!

basiu -a ty znowu lakociami kusisz:biggrin2:a propos,posiada ktoras z was wyprobowany przepis na new york sernik???-bylabym wdzieczna

anka,klaczku - moj tez jak chory nie steka,tylko czasami musze wykazac sie opieka:-D

ewa - a u nas brazylijski to cienki paseczek przez srodek:-D

katrina - suwaczek jest,super:tak::tak:ale sie tobie udalo z tym bieganiem,ale widze ,ze mnie tez ominelo:-D,dzieki muma - i witaj,najwazniejsze pozytywnie myslec i tak jak dziewczyny wczesniej pisaly...bez stresu...my tez "walczylismy" jak oblakani,diety,zero uzywek,sex na czas...nic nie dalo ,zrobilismy sobie pauze i pora urlopowa zafasolkowalam

alamiqa - ciesze,sie ze mala robi postepy i tule was mocno

iwonka,marzenka-odezwijcie sie!!!!

majuska - kochana,trzymaj sie ,myslami jestem z toba i z calego serducha zycze:szybkiego,sprawnego i zdrowego porodu i zebys jakn ajszybciej malude tulila......buziaki i tulaski :******************

dobra laski teraz to wszystkie trzymamy kciuki za Majuskę, koniec opieprzania się&!&!
żeby tylko jej szybko to znieczulenie dali:) no i czy naszą lystę spakowała?:-D?
No Kłaczku to się mną szatan już interesuje z tymi pazurami hahaha wiedz:)

a ja rynek obskoczyłam już, zakupiłam 2kg ogórków kisz i kilo kiszonej kapusty - pani z rynku już mnie zna i sama gratis kwaśnej wody dolewa:) kochana:-)
Młodsza zaraz na basen śmiga starsza później a ja na kawkę się umówiłam z koleżankami Babami:):angry::angry::angry:
no a T już znowu pojechał do pracy - szaleniec...:szok:

to miłej soboty laseczki i która by coś wiedziała o Majusce to pisać migiem:):tak::tak:
no i Majuska tobie też MIŁEJ SOBOTY!:-p
ech zazdraszczam

Tez obskoczylam zakupy, oslu memu buleczki do pracy na jutro, chlebek dla nas, smietane i kiszona kapuste do gulaszu, mrozony knedel bo mi sie robic nie chce samej, memlana beefowinke na zas i... wloczke na "zabkowy" komplecik bo zielonej nie mialam wcale. Teraz moge spokojnie siasc i odsapnac. Za sciana bloga cisza... W "dziurze na poczte" znalazlam kartke: "Rozmawialem z waszymi sasiadami o halasie. Jesli problem sie powtorzy, prosze dzwonic." Znaczy sie byl tu nasz ulubiony pan policjant od spraw spolecznych...

Witajcie kochane

u nas wszystko po staremu klaudusia grzeczniutka , zaczynam dawac jej juz kaszki i bardzo jej smakuja

Za tydzien przeprowadzamy sie do sosnowca wiec mam troche załatwiania i gonitwy , nie wiem kiedy tam bede miała internet podłaczony zanim go załatwie , ale za to bede miała blisko do Iwonki i napewno jakies spotkanie uskutecznimy

Majuska szybkiego i miłego porodu zycze , trzymajcie sie dzielnie

Reszte mamusiek pozdrawiam cieplutko i wasze maluszki takze

reklama
zakupy zrobione, Młody wyje na brzuchu ... jak on nie lubi leżeć na brzuchu :-D
Wczoraj wpadałam do pracy a w pracy wpadłąm na 2 rehabilitantów ... no i się zaczęło : nie kłaść na plecach, kładzenie na brzuchu to wymysł szatana :-D o bokach należy zapomnieć ... jedyna słuszna pozycja to pozycja embrionalna :baffled: i tak ma leżakować do końca 3 miesiąca ... żadne wózki tylko chusta która zroluje mi dziecko ... no to ja mówię że w USA odnotowano kilka śmierci dzieci w tych chustach, że za małe, że za bardzo zrolowane były i coś tak im uciskało przeponę i ... się zadusiły :-( na co usłyszałam że może ale amerykanki są zwyczajnie głupie i to przez to ...
i bądź to mądry ...
Alex jeszcze 2 tygodnie i skończy Młody 3 miesiące ... mam nadzieję, że mu te napinki przejdą ... co do leków które podałaś na terenie RP nie kupisz :-( musiałabym poprosić ciotkę farmaceutkę swego m. i może po jakimś składzie by doszła co to jest i jak się to w RP nazywa.
Chociaż np. moja znajoma w UK odchudzałą się jakimiś tabletkami które w RP nie są dostępne ... a u Was prawie na każdym rogu do kupienia ;-)
ale po wodzie koperkowej + delicol może być :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry