U mnie nic nowego ,słońce świeci trzeba łapać pozytywną energięCo tam u Was dziewczyny słychać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie nic nowego ,słońce świeci trzeba łapać pozytywną energięCo tam u Was dziewczyny słychać?
Przykro mi Bożena ,że im jeszcze nie przeszło.Nic trzeba żyć dalej cieszyć się ciążą,a może nie tyle co o ciążę im chodzi ,ale o partnera?No u mnie były smutne święta, bo raczej je spędziliśmy we dwoje, tzn byliśmy u córek na śniadaniu wielkanocnym, ale nasza obecność nie była zbyt mile widziana, mało kto się pytał o ciążę, czy jak się czuję... ale z takich bardziej prywatnych wieści, to mój partner mi się oświadczył! Musiałam przyjąć, stanął na wysokości zadania i jest mężczyzna, z którym chciałabym spędzić swoje dni - w końcu będziemy prawdziwa rodzinka... tylko, że on by chciał jak najszybciej wziąć ślub ze mną, ale ja powiedziałam że nie, że z brzuchem do ołtarza nie pójdę! Trzymam kciuki za Was wszystkie, pozdrawiam
GratulacjeNo u mnie były smutne święta, bo raczej je spędziliśmy we dwoje, tzn byliśmy u córek na śniadaniu wielkanocnym, ale nasza obecność nie była zbyt mile widziana, mało kto się pytał o ciążę, czy jak się czuję... ale z takich bardziej prywatnych wieści, to mój partner mi się oświadczył! Musiałam przyjąć, stanął na wysokości zadania i jest mężczyzna, z którym chciałabym spędzić swoje dni - w końcu będziemy prawdziwa rodzinka... tylko, że on by chciał jak najszybciej wziąć ślub ze mną, ale ja powiedziałam że nie, że z brzuchem do ołtarza nie pójdę! Trzymam kciuki za Was wszystkie, pozdrawiam
Doraźnie spróbuj czopków glicerynowych, a potem diety bogatej w resztki, dostateczną ilość kwasów tłuszczowych( czasami warto dodać dodatkową łyżeczkę oliwy, oleju lnianego) i pij odpowiednio dużo płynów.Dziewczyny od kilku dni męczą mnie zaparcia. Macie jakieś sposoby? Czuje się pełna jak balon mimo, że nie jem wcale dużo. Jak nie jedno to drugie![]()
Przykro mi Bożena ,że im jeszcze nie przeszło.Nic trzeba żyć dalej cieszyć się ciążą,a może nie tyle co o ciążę im chodzi ,ale o partnera?
Suszone śliwki i moreleDziewczyny od kilku dni męczą mnie zaparcia. Macie jakieś sposoby? Czuje się pełna jak balon mimo, że nie jem wcale dużo. Jak nie jedno to drugie![]()
Majacyl gratulacje ogromne.Wiesz do tej pory głównie czytałam.
Po zeszłorocznej stracie gdzieś z tyłu głowy jest ten lęk.
Choć staram się cieszyć każdym dniem i jestem Bogu wdzięczna za każdy kolejny dzień.
Wczoraj dopiero coś napisałam na listopadowych.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom