jadwiga78
Zaciekawiona BB
KochanaDziewczyny moje serduszko przestało bić ,nie wiem jak to przeżyje

ŚCISKAM CIĘ MOCNO.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KochanaDziewczyny moje serduszko przestało bić ,nie wiem jak to przeżyje
Witaj Ania. My tu chyba wszystkie juz po 40 wiec nie wiem czym się martwiszWitamnie wiem czy mogę dołączyć ale temat wprost dla mnie. Mam 38 lat jedna córkę w wieku 9 lat, parę poronien za sobą i w zasadzie zamknęłam juz temat dzieci a tu gdy już tylko spodziewałam się menopauzy ( w mojej rodzinie pojawia się dość wczesnie) odkryłam ze jestem w ciąży. To zapewne wczesny etap ale jestem totalnie przerażona Drogie późne mamy powiedzcie mi jak to u was było? Czego mam się spodziewac? Jak okiełznać te wszystkie emocje ...
Oj martwię się porostu wszystkim dużo za mną utraconych ciaz wiec ciąża sama w sobie nie kojarzy mi się z czymś miłym. Wtedy byłam dużo młodsza wiec jakie szanse mam donosic teraz? Jeśli już się uda to czy ja znajdę siłę na odchowanie malucha w tym wieku? Ja już zamknęłam etap macierzyństwa, poukładalam swoje życie i teraz totalna rewolucjaWitaj Ania. My tu chyba wszystkie juz po 40 wiec nie wiem czym się martwiszA tak na poważnie - dla mnie też z początku to był szok, ale z każdym dniem jestem coraz szczęśliwsza. Głowa do góry i spokojnej ciąży
![]()
Oj martwię się porostu wszystkim dużo za mną utraconych ciaz wiec ciąża sama w sobie nie kojarzy mi się z czymś miłym. Wtedy byłam dużo młodsza wiec jakie szanse mam donosic teraz? Jeśli już się uda to czy ja znajdę siłę na odchowanie malucha w tym wieku? Ja już zamknęłam etap macierzyństwa, poukładalam swoje życie i teraz totalna rewolucja
Cieszyc sie ciaza I modlic by bylo wszystko ok .Tez chcialabym miec tyle lat co Ty I rozum ten co mam teraz.Zycie mam prZyniesie scenariusz taki co niby gdzies tam many zapisany .Przepraszam za ton wypowiedzi ale dzis jest mi jakos ciezko I przyznac do mojej starosci.Dzis mi o tym przypomniala najblizsza mi osobaWitamnie wiem czy mogę dołączyć ale temat wprost dla mnie. Mam 38 lat jedna córkę w wieku 9 lat, parę poronien za sobą i w zasadzie zamknęłam juz temat dzieci a tu gdy już tylko spodziewałam się menopauzy ( w mojej rodzinie pojawia się dość wczesnie) odkryłam ze jestem w ciąży. To zapewne wczesny etap ale jestem totalnie przerażona Drogie późne mamy powiedzcie mi jak to u was było? Czego mam się spodziewac? Jak okiełznać te wszystkie emocje ...
Ja tam nie wiem bom ciemna w tym temacie.Kibicuje Ci bo wiem Ile przeszlas bo tu juz troche jestem to Twoja historie znam.PozdrawiamHej Kobietki....Kochane az mi brak słow....mogę sobie tylko wyobrazić co czujecie po stracie kruszynek...bardzo,ale to bardzo Wam Kochane współczuje....nie chce dodawać więcej niż poprzedniczki bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji i nie chce zadnej z Was urazic...
Aniu witajjak milo ze kolejna ciezarna do nas zawitała
Kobietki a u mnie 3 dni do @...zero odczuc bo jak wcześniej pisałam odpuściliśmy...jedno co mnie meczy to fakt ze od jakiegoś czasu zaraz po owu bardzo bolą mnie piersi ze az wytrzymać nie mogę...stanik bardzo uraza a bez niego raczej nie daje rady bo mam spory rozmiar biustu...prolaktynę mam w normie...co Kochane myślicie o tym??? czym to może być spowodowane? zawsze taki ból miałam kilka dni przed @ -teraz zaraz po owu. ...
Witamnie wiem czy mogę dołączyć ale temat wprost dla mnie. Mam 38 lat jedna córkę w wieku 9 lat, parę poronien za sobą i w zasadzie zamknęłam juz temat dzieci a tu gdy już tylko spodziewałam się menopauzy ( w mojej rodzinie pojawia się dość wczesnie) odkryłam ze jestem w ciąży. To zapewne wczesny etap ale jestem totalnie przerażona Drogie późne mamy powiedzcie mi jak to u was było? Czego mam się spodziewac? Jak okiełznać te wszystkie emocje ...