• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Zobacz załącznik 889440 Zobacz załącznik 889441 Zobacz załącznik 889442
Jutro miną dwa tygodnie, jak Kuba jest z nami. Jak sobie przypomnę początki ciąży to zdaje mi się, że mój mąż zamienił się wtedy z jakimś kretynem na mózgi. Jest teraz prawie idealnym mężem. Zakochany w Kubusiu i dla mnie łagodniejszy. Mam nadzieję, że po powrocie reszty ferajny damy sobie radę z emocjami i będziemy cierpliwi.
Ja 4 dni po porodzie dostałam migreny, która trzymała mnie 5 dni. To był koszmar. Kubusiem zajmowałam się automatycznie, nie byłam w stanie się ruszać. Dobrze, że ten koszmar się skończył.
Teraz w końcu mogę naprawdę się cieszyć :-)
Śliczniutki.[emoji7]

Zobacz załącznik 889440 Zobacz załącznik 889441 Zobacz załącznik 889442
Jutro miną dwa tygodnie, jak Kuba jest z nami. Jak sobie przypomnę początki ciąży to zdaje mi się, że mój mąż zamienił się wtedy z jakimś kretynem na mózgi. Jest teraz prawie idealnym mężem. Zakochany w Kubusiu i dla mnie łagodniejszy. Mam nadzieję, że po powrocie reszty ferajny damy sobie radę z emocjami i będziemy cierpliwi.
Ja 4 dni po porodzie dostałam migreny, która trzymała mnie 5 dni. To był koszmar. Kubusiem zajmowałam się automatycznie, nie byłam w stanie się ruszać. Dobrze, że ten koszmar się skończył.
Teraz w końcu mogę naprawdę się cieszyć :-)
Ale Kubuś śliczny :D Jak tu nie być zakochanym w takim cudzie . super, że mąż poszedł po rozum do głowy .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry