Gratulacje ale kochaniutki. Widzę że wysyp coraz wiecej naszych maluszkówDobry wieczór dziewczyny, chwilę mnie nie było, no ale to wszystko z tego uroczego powodu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje ale kochaniutki. Widzę że wysyp coraz wiecej naszych maluszkówDobry wieczór dziewczyny, chwilę mnie nie było, no ale to wszystko z tego uroczego powodu![]()
A u Ciebie jak? Lepiej się czujesz? Jak nasza kruszynka?Gratulacje ale kochaniutki. Widzę że wysyp coraz wiecej naszych maluszków
@kasiunia76 co tam u Ciebie?Jak się czujesz? Jak Ci się chowa malutka Kosia? A jak synek nie zazdrosny o siostrzyczke? Jestem ciekawa jak to u Ciebie wygląda, bo u mnie za 2 miesiące będzie podobna sytuacja.
Bożenka - gratulacje , piękna dzidzia . Coś czuję, że będzie oczkiem w głowie całej rodzinyDobry wieczór dziewczyny, chwilę mnie nie było, no ale to wszystko z tego uroczego powodu![]()
Bozenka i u Ciebie synek
a pisałaś kiedyś że dziewczynka ma być ,albo coś pomyliłam Bożenka jeszcze do 50+ Cię nie puścimy@Zoja75 gratuluję ciąży, to cudowny okres, zwłaszcza w takim wieku! Ja już wiem, że chciałabym jeszcze jedno, ale to już chyba muszę szukać forum dla mam po 50...ciekawe czy jest coś takiego?
Nadal leze w szpitalu z Natankiem mam jechac do chirurga z krwiakiem ale to mnie nie martwi tylko nie ma jednego jaderka mam nadzieje ze gdzies sie podniosło i bedzie ok a ja niemoge chodzic kosci miednicy i biodra cholernie bola jak juz wstane to chode jak połamana.A u Ciebie jak? Lepiej się czujesz? Jak nasza kruszynka?![]()
O boze ,kurcze przesrane no brak mi słów .Lekarze co mówią na temat tego jaderka.KrwiAk u kogo ?Bardzo Ci współczuję nerwów i stresów ,a z starszym masz ok terazNadal leze w szpitalu z Natankiem mam jechac do chirurga z krwiakiem ale to mnie nie martwi tylko nie ma jednego jaderka mam nadzieje ze gdzies sie podniosło i bedzie ok a ja niemoge chodzic kosci miednicy i biodra cholernie bola jak juz wstane to chode jak połamana.