zadowolonaM
Fanka BB :)
16. 10 mam wizytę teraz robię badania czeka mnie pomiar glukozy nie wiem jak ja to wypije przy moich mdłościachSkoro mamy podobny termin to bedziemy sie wspierac. Kiedy idziesz do lekarza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
16. 10 mam wizytę teraz robię badania czeka mnie pomiar glukozy nie wiem jak ja to wypije przy moich mdłościachSkoro mamy podobny termin to bedziemy sie wspierac. Kiedy idziesz do lekarza?
Dasz rade. Teraz do kupienia są tez glukozy smakowe ewentualnie wlej trochę soku z cytryny do tego juz w zabiegowy rozrobionego płynu.16. 10 mam wizytę teraz robię badania czeka mnie pomiar glukozy nie wiem jak ja to wypije przy moich mdłościach
Wspoczucie,a moze niektorzy zazdroszcza.Wez naucz sie olewacc .Wiem ze ciezko sama sie ucze olewac pewne sprawyWspółczuję Wam kiepskiego samopoczucia. Ja sie czuje dobrze. Troche wczesniej chodzę spać i czasem w środku dnia bym sie chetnie na kilka minut położyła. U mnie gorzej psychicznie. Niby wszyscy gratuluja ale jednak slychac współczucie.
Myslami jestem z TobaWitajcie kobietki
Ze względu, że już dość długo nie udaje mi się zajść w ciążę podjęłam decyzję, aby poddać się zabiegowi. Mam mięśniaki i torbiel na jajniku. Do końca nie wiadomo czy to jest przyczyną moich porażek, ale muszę spróbować, bo czas leci. Oczywiście mam obawy co będzie i jak będzie po zabiegu, ale też nie chciałabym kiedyś żałować, że nie zrobiłam wszystkiego.
Trzymam za wszystkie staraczki kciuki, aby Wam się udało, a ciężarnym życzę dużo zdrowia dla Was i maluszków
Pozdrawiam Was wszystkie![]()
PowodzeniaWitajcie kobietki
Ze względu, że już dość długo nie udaje mi się zajść w ciążę podjęłam decyzję, aby poddać się zabiegowi. Mam mięśniaki i torbiel na jajniku. Do końca nie wiadomo czy to jest przyczyną moich porażek, ale muszę spróbować, bo czas leci. Oczywiście mam obawy co będzie i jak będzie po zabiegu, ale też nie chciałabym kiedyś żałować, że nie zrobiłam wszystkiego.
Trzymam za wszystkie staraczki kciuki, aby Wam się udało, a ciężarnym życzę dużo zdrowia dla Was i maluszków
Pozdrawiam Was wszystkie![]()
Fasolce nie zaszkodzi. Wiele kobiet chudnie w pierwszym trymestrze - ja przez wymioty w każdej ciąży. Koniecznie powiedz lekarzowi może Ci coś zapisze i szukaj swoich smaków. Może zupy - są pożywne i łatwo wchodzą?Dziewczyny co ja mam robic ? Nie moge jeść odrzuca mnie totalnie od wszystkiego Jem mniej niż moje dzieci Nie moge sie zmusić bo czuje jadłowstręt z trudem gotuje dziś kręciło mi sie już w głowie Nic mi już nie smakuje rano zjadłam garść płatków kukurydzianych potem jednego rogala bydgoskiego i maż kazał mi chociaż zjeść jakieś frytki bo tylko to było możliwe do kupienia w domu pomarańcza i trochę kapusty kiszonejJak tak dalej będzie to wyląduje w szpitalu ... moja mama będzie w sobotę może ona coś mi poradzi bo czuje ze słabne i zeby fasolce nie zaszkodziło idę do lekarza w sobotę tez mu to powiem
Nic totalnie ... ja nawet chyba smaku nie czuje wczoraj skusilam sie już do zjedzenia kolacji i nie było to łatwe bo odruchy wymiotne były straszneFasolce nie zaszkodzi. Wiele kobiet chudnie w pierwszym trymestrze - ja przez wymioty w każdej ciąży. Koniecznie powiedz lekarzowi może Ci coś zapisze i szukaj swoich smaków. Może zupy - są pożywne i łatwo wchodzą?
Może powinnaś kupić sobie w aptece specyfik na mdlosci w ciazy. Jest cos takiego-Prevomit. Ciężko mi nawet coś poradzić, bo mimo mojej gromadki to nigdy nie wystąpiły u mnie mdlosci. U mnie to było raczej odrzucenie od niektórych produktów ale lista była krótka.Nic totalnie ... ja nawet chyba smaku nie czuje wczoraj skusilam sie już do zjedzenia kolacji i nie było to łatwe bo odruchy wymiotne były straszne