zadowolonaM
Fanka BB :)
Podesliesz mi link ??Meringer to apteka gdzie kupisz te testy w opakowaniu 2 sztuki za jeśli dobrze pamiętam około 50 zł. Jeśli zamówisz dzisiaj gwarantują przesyłkę na jutro.Zobacz załącznik 924224
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podesliesz mi link ??Meringer to apteka gdzie kupisz te testy w opakowaniu 2 sztuki za jeśli dobrze pamiętam około 50 zł. Jeśli zamówisz dzisiaj gwarantują przesyłkę na jutro.Zobacz załącznik 924224
U mnie usg było Super gorzej pappa pod kontem ZD ale to tez może przez wiek pisałam kilka postów wcześniej lejarz teraz kazał mi sie wstrzymać z nifity czy nifty zrobię je jak teraz będzie Ok wszystkoDziewczyny jakie wy miałyście wyniki? Robiliście dodatkowe badania ?
Ja też mam nawet bardzo niskie amh, ale mój wujek(gin) mówi, że dobrze że wogóle jest i tym akurat nie mam się martwićMoja beta też nie dała złudzeń a dzisiaj przyszła @. Moje amh też bardzo niskie - a Twoje jakie jest? I
Tak mi powiedział dziś ze gdyby było coś podejrzane by powiedział i wysłał do lekarza już nie krwawię krwiak jest ale podpaska czysta@Magdamama w II trymestrze zwiększa sie ilość śluzu wiec moze to po prostu fizjologia. Wody sie uzupełniają i same i mozna je uzupełniać „z zewnątrz” w razie konieczności i zagrożenia. Gdyby było podejrzenie ze to wody to tez myśle ze by cię lekarz do szpitala wysłał i nie kazał czekać.
Głowa do góry, wszystkie panikujemy ale póki co I trymestr za tobą, usg ok wiec nic tylko spokojnie do przodu [emoji4]
To tak dla porownania. Pozdrawiam wszystkie.Mały rośnie jak na drożdżachMoje wyniki jak bylam w ciazy byly takieZobacz załącznik 924372Zobacz załącznik 924372
Mówisz? Ja mam 0.43 i spędza mi to sen z powiekJa też mam nawet bardzo niskie amh, ale mój wujek(gin) mówi, że dobrze że wogóle jest i tym akurat nie mam się martwić![]()
Będzie dobrze. No chyba wody to by rozpoznał. Wierzę w to. Przetrwacie te trudne chwile i zaczniesz w końcu cieszyć się drugim trymestremTak mi powiedział dziś ze gdyby było coś podejrzane by powiedział i wysłał do lekarza już nie krwawię krwiak jest ale podpaska czystamoże faktycznie to upławy i infekcja
![]()
Sprawdzę i wyślę pózniej OkMoje wyniki jak bylam w ciazy byly takieZobacz załącznik 924372Zobacz załącznik 924372
Kochana DziekujeBędzie dobrze. No chyba wody to by rozpoznał. Wierzę w to. Przetrwacie te trudne chwile i zaczniesz w końcu cieszyć się drugim trymestrem![]()