annauelle
Fanka BB :)
Bede w poniedzialek ...jutro rano wyjeżdżamy ...teraz pakowanie i ostatnie zakupy przed swietamiAnnauelle ,a Ty już w Polsce?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bede w poniedzialek ...jutro rano wyjeżdżamy ...teraz pakowanie i ostatnie zakupy przed swietamiAnnauelle ,a Ty już w Polsce?
Cześć dziewczynki ,ja właśnie po prenatalnych ,miałam 17 grudnia w 12+5 i właśnie...USG ok wszystko ładnie ,na 80% córa kolejna ale papa z racji wieku porażka i teraz się zamartwiam ,czekam jeszcze na wyniki z krwi ,jednak myślę że takie dokładne USG warto zrobićA no ..koniec obżarstwa.hah.
Ja w niedzielę przed wigilią mialam wizytę..niby ok. Dzidziuś rośnie,ale leki dalej mam brać. Chyba do końca 16 tc -to jeszcze miesiąc. Ale męczyłam go o powrót do pracy ..pozwolił.zapomialam zapytać go o te pierwsze prenatalne -test podwójny..jest teraz środek 13.tv,więc chyba ostatni moment i teraz nie wiem czy dzwonić gdzieś i próbować się umówić..robiliście te badania??jest sens ??
Super wieściWszystkiego dobrego Dziewczynki po świętach
My 24.12 rano na monitoringu - pęcherzyk urósł do 17,7 mm. Pani Doktor sama do mnie "ale Pani jajo wyhodowała". No i kazała działać bo to już tuż tuż, bo średnio rośnie mi 1,67 na dobę
. Dzisiaj rano monitoring - pęcherzyk pękł. Owulacja była wczoraj - przytulanko od wigilii regularne
więc pozostaje trzymać mocno kciuki za 2 kreski. Od dziś też luteina przez 10 dni. Pocieszyła mnie też, że jak teraz się nie uda to ona już widzi w lewym jajniku pęcherzyki
więc dalej będziemy działać. Kolejny cykl będzie naturalny, bo i ja i Pani Doktor wyjeżdżamy a ona nie chce ryzykować clo bez monitoringu. Choć mam nadzieję, że może już nie będzie potrzebny i zobaczę te dwie wyczekane kreski
![]()
Oby Twoje słowa były prorocze i miały moc [emoji16]Super wieściTe Święta na pewno przyniosą same cudowne rzeczy. Pozdrawiam