Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alicja dalej jest w Budziku choć rodzice przebudowali dom żeby zabrać ją stamtąd. Niestety niewiele się zmienia na plus. Po ludzku jest kiepsko, bo straciła dużo tkanki mózgowej w wyniku zmiażdżenia.. liczymy na cud, żeby mogła normalnie żyć...Brumba a Alicja co z nią ?Jakie rokowania?
Hej U mnie bez śniegu z lekkim przymrozkiemO Boziu no ja juz nie chciałam pytac o Alicje....ale nadzieje trzeba miec zawsze...
Ja czekam na inozytol jak mi przysla i teraz nie wiem czy brac go zamiast ovarinu????
Wit.D i magnez tez biore od jakiegos czasu....Kobietki co jeszcze moge brac Waszym zdaniem??
U nas w Uk dzisiaj wieczorem pada snieg....ludzie chleb i mleko wykupili ze sklepów...heh smieszy mnie to bo co jakby tu było -20 stopni to kurcze miasto nie istnieje...a my Polacy oczywiscie auta zaopatrzone w opony zimowe i jazda a biedni brytyjczycy ...hmmm kazda opona inna i sporo samochodów opuszczonych na srodku ulicya jak tam w Pl?
Witaj fajnie ,że się odezwalas .Myślę że po fachowemu odpowie Ci brumba .Z swej strony to się spytam co ginekolog na to .Jeżeli goni czas może jakaś klinika niepłodności ?Cześć. To mój pierwszy post na tym forum, czytam Wasze historie i się wzruszam, zazdroszczę, lub smucę. Jestem jedną z Was, jestem "staraczką". Właśnie skończyłam 41 lat i pragnę dziecka, swojego pierwszego, wiem że to pózno, być może za póżno, ale mam nadzieję... Ostatnie miesiące bezowocne, za 3 dni okres, tak bardzo bym chciała żeby nie nadszedł. Co powinnam zrobić, o jakie badania się upomnieć, bo czas działa na moja niekorzyść. Podpowiecie?
Trzymamy się wszyscy tej nadziei na cud dla Alusi..O Boziu no ja juz nie chciałam pytac o Alicje....ale nadzieje trzeba miec zawsze...
Ja czekam na inozytol jak mi przysla i teraz nie wiem czy brac go zamiast ovarinu????
Wit.D i magnez tez biore od jakiegos czasu....Kobietki co jeszcze moge brac Waszym zdaniem??
U nas w Uk dzisiaj wieczorem pada snieg....ludzie chleb i mleko wykupili ze sklepów...heh smieszy mnie to bo co jakby tu było -20 stopni to kurcze miasto nie istnieje...a my Polacy oczywiscie auta zaopatrzone w opony zimowe i jazda a biedni brytyjczycy ...hmmm kazda opona inna i sporo samochodów opuszczonych na srodku ulicya jak tam w Pl?
Witaj i rozgość sięCześć. To mój pierwszy post na tym forum, czytam Wasze historie i się wzruszam, zazdroszczę, lub smucę. Jestem jedną z Was, jestem "staraczką". Właśnie skończyłam 41 lat i pragnę dziecka, swojego pierwszego, wiem że to pózno, być może za póżno, ale mam nadzieję... Ostatnie miesiące bezowocne, za 3 dni okres, tak bardzo bym chciała żeby nie nadszedł. Co powinnam zrobić, o jakie badania się upomnieć, bo czas działa na moja niekorzyść. Podpowiecie?

Maja z tą "fachowością" moją to chyba przesadzaszWitaj fajnie ,że się odezwalas .Myślę że po fachowemu odpowie Ci brumba .Z swej strony to się spytam co ginekolog na to .Jeżeli goni czas może jakaś klinika niepłodności ?

WitajCześć. To mój pierwszy post na tym forum, czytam Wasze historie i się wzruszam, zazdroszczę, lub smucę. Jestem jedną z Was, jestem "staraczką". Właśnie skończyłam 41 lat i pragnę dziecka, swojego pierwszego, wiem że to pózno, być może za póżno, ale mam nadzieję... Ostatnie miesiące bezowocne, za 3 dni okres, tak bardzo bym chciała żeby nie nadszedł. Co powinnam zrobić, o jakie badania się upomnieć, bo czas działa na moja niekorzyść. Podpowiecie?