reklama

Ciąża po 40

magdamama a odebralas wyniki dzieciatka ? moze tam bys miala tez wyjasnienie. jesli zasniad to on dlugo w macicy potrafi byc. ale zasniad zdarza sie rzadko wiec badz dobrej mysli , zrobia dokladniejsze badania i sie wyjasni
daj znac jutro koniecznie

reklama
Dziewczyny znowu coś mam!!:( jak pisałam mam krwawienie plamienie wiec już poszłam do mojego ginekologa w badaniu było ok ale w usg dziwna sprawa i podejrzenie zasniad groniasty kurde ale to jest w przypadku ciąży a ja w niej być nie mogę wiec być może to po tamtej ciąży nie wiem lekarz kazał mi jutro być w szpitalu bez śniadania pobierze betę i będzie decyzja kurde z tego robi się rak nic mi na ta chwile nie mówił wyczytałam w necie nie potrzebnie lekarz mi nie kazał czytać nawet prosił o to a ja oczywiście swoje musza mnie wyleczyć bo ja chce urodzić w tym życiu dziecko
Nie denerwuj się dopóki nie dostaniesz wyników. Nie martw się na zapas, a w necie nie czytaj.

magdamama a odebralas wyniki dzieciatka ? moze tam bys miala tez wyjasnienie. jesli zasniad to on dlugo w macicy potrafi byc. ale zasniad zdarza sie rzadko wiec badz dobrej mysli , zrobia dokladniejsze badania i sie wyjasni
daj znac jutro koniecznie
Nie było wyniku jutro moj ginekolog sam sprawdzi czy on jest być może i był w tej ciąży ale żeby nie było go widać ???
Wszystko zależy od beta hcg napisze jak będę wiedziała tylko żeby to wyleczyli jeśli to będzie to

Hej Kochane, w czwartek byłam u gina - 5 tydzień. Podobno wszystko w porządku, ale kazał przyjść za dwa tygodnie zeby sprawdzić czynność serduszka. Nie denerwowac sie i lykać kwas foliowy...nienawidzę tego ciągłego czekania...

Hej Kochane wlasnie 2 dni temu stukneło mi 44... :( a bobasa nie ma...obiecywalismy sobie z mezem ze do tych 44 bedziemy sie starac a pozniej to juz wiadomo jak nie wyszlo to trudno....za kilka dni powinnam dostac @ i czuje ze przyjdzie... wiadomo nie poddajemy sie i staramy sie dalej....
wyjdzie. Jak tylko przestaniecie się starać

Hej dziewczyny ..Długo się nie odzywałam,ale ciężko znaleźć czas .po Nowym Roku wróciłam do pracy na Full -apteka środek sezonu ..Ale przestałam plamic po 13 tc.jeszcze przez miesiąc bralam leki ,ale też już odstawiłam .myślę że będzie dobrze..od 2 tygodni czuje ruchy ..dzis skończył się 20 sty tydzień. Jutro mam wizytę, w środę polowkowe.
Żeby tylko ta moja dwurozna macica wytrzymała jak najdłużej-planuje jeszcze przez marzec popracować A potem już odpoczywać i czekać na zdrowego synka.
Czasem myślę że limit nieszczęść się w końcu kończy i musi być dobrze-to tez dla Magdy !!!!już dużo przeszłas i wystarczy ..trzymam kciuki za pozytywną dla Ciebie diagnozę.
Dziękuje ci kochana moja :* tez tak myśle ze moj limit sie wyczerpał :) wow już masz połówkowe ale czas leci :) super cieszę się ze wszystko u was dobrze i tak ma być :)
No myśle ze będzie dobra diagnoza , już mi pobrali krew minęło ok 30 min czekam na wynik i będę informować :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry