Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jaanu to swietne wiesciHej Kochane, w czwartek byłam u gina - 5 tydzień. Podobno wszystko w porządku, ale kazał przyjść za dwa tygodnie zeby sprawdzić czynność serduszka. Nie denerwowac sie i lykać kwas foliowy...nienawidzę tego ciągłego czekania...
No właśnie była 0Magdamama ale super mega sie ciesze ze wszystko w porzadku
a beta bardzo dobra to co to znaczy ? bo chyba jej nie powinno byc![]()
Tak niekiedy sie tutaj dzieje ,ze bywaja pustki od czasu do czasu.O właśnie trochę tu mi brakuje osób kurczę co się dzieje ??
No to yrzymamy kciuki oby szybko przeszlyDziewczyny, cos czuje ze moja ciąża rozwija sie dobrze - mam mega doła staraliśmy sie przecież o nia, byliśmy gotowi nawet na IVF, a TERAZ dopadly mnie myśli jak sobie poradzimy z 4 dzieci....ze nie bedzie na nic czasu, ze trzeba zmienić samochód....ze praca....itd, itp....wydaje mi sie ze przerastają mnie najprostsze czynności....i na dodatek zaczęły sie mdłości, których nienawidzę...
Dziewczyny, cos czuje ze moja ciąża rozwija sie dobrze - mam mega doła staraliśmy sie przecież o nia, byliśmy gotowi nawet na IVF, a TERAZ dopadly mnie myśli jak sobie poradzimy z 4 dzieci....ze nie bedzie na nic czasu, ze trzeba zmienić samochód....ze praca....itd, itp....wydaje mi sie ze przerastają mnie najprostsze czynności....i na dodatek zaczęły sie mdłości, których nienawidzę...