dziekuje Ci Kochana ❤Daj sobie chwilkę czasu i wszystko się poukłada. Każda ciąża to rewolucja w życiu, nawet ta najbardziej wyczekana [emoji846] jeszcze macie dużo czasu a dziecko to zawsze radość wiec na pewno wszystko będzie dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekuje Ci Kochana ❤Daj sobie chwilkę czasu i wszystko się poukłada. Każda ciąża to rewolucja w życiu, nawet ta najbardziej wyczekana [emoji846] jeszcze macie dużo czasu a dziecko to zawsze radość wiec na pewno wszystko będzie dobrze.
to jest wziete ze strony testu panorama "Test Panorama[emoji769], podobnie jak inne nieinwazyjne badania prenatalne, nie jest badaniem diagnostycznym. Otrzymane wyniki są informacją o wysokim lub niskim prawdopodobieństwie wystąpienia każdego z badanych zespołów. "
Trzymam kciuki. Będzie dobrze, a na drugi raz nie odwiedzaj wujka google, bo czasami można przez wyczytane tam głupoty nawkrecać sobie różne choroby i pozniej niepotrzebnie się stresować.Nie będę czytać ale wiesz ile ja już przeszłam i kurczę niech się już wszystko skończy ...
Hej Kochane, w czwartek byłam u gina - 5 tydzień. Podobno wszystko w porządku, ale kazał przyjść za dwa tygodnie zeby sprawdzić czynność serduszka. Nie denerwowac sie i lykać kwas foliowy...nienawidzę tego ciągłego czekania...
...i wreszcie dobrze gadasz[emoji1]Wszystko jest dobrzenie mam tego czegoś beta bardzo dobra
Lekarz jest aż w szoku bo obraz usg wskazywał na ta chorobę ale cieszymy się ze nie ma jej![]()
Także koniec z nie szczęściem koniec od dziś samo dobro i co raz bliżej spełnienia
Jestem, jestem tylko rzadziej zaglądam. Wirusisko jakieś się przypaletało i upatrzyło sobie niestety najsłabsze w tym okresie ogniwa w domu czyli mnie matkę karmiącą czasami niestety z braku czasu niedojadającą[emoji1] i synka oseska mego cudnego ale nie dajemy sie[emoji38]Kasiulek helo jestes?
chrzaszczyk Ty tez juz nas opuscilas?
Ja tylko chciałam zobaczyć co to jest. Moj gin po wyglądzie usg bal się sam ze to mam rano jadąc do szpitala z torba bo mi kazał jechałam pewna ze wrócę do domu bo mi nic nie jestTrzymam kciuki. Będzie dobrze, a na drugi raz nie odwiedzaj wujka google, bo czasami można przez wyczytane tam głupoty nawkrecać sobie różne choroby i pozniej niepotrzebnie się stresować.
Super, że wszystko ok...to najważniejsze. Antośki to fajne chlopaki...sama mam taki mały egzemplarz juz w domu[emoji7]Cześć..ja po wizycie. Na razie wszystko ok.w środę mam polowkowe usg. Zleciało te pół ciąży. Potwierdzony chłopczyk-chyba Antoś.do pracy jeszcze pochodzę-spróbuje przez marzec jeszcze..potem już dam sobie spokój- 3 miesiące będę leniuchowac.
Przeziebionym życzę powrotu do formy..już też przerabialam.