Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boże dziś test dwie krechy ,a ja tabletki na nerwice zaczęłam brać ,ale jestem w szoku
Przeczytaj ulotkę. Prawdopodobnie musisz odstawićBoże dziś test dwie krechy ,a ja tabletki na nerwice zaczęłam brać ,ale jestem w szoku
Przeczytaj ulotkę. Prawdopodobnie musisz odstawić
Dasz radę!!!! Jesteś teraz szczęśliwa!!! Spełniasz przecież swoje największe marzenie!!! Jestem pewna! Wszystko jest w naszej głowie! Pamiętaj! Siła jest kobietą!!!No odstawiłam ,a dziś panika jak ja dam radę z tą nerwica.Taki spokój miałam
Na razie to jestem w rozsypceMaju Kochana Ogromne Gratulacje !!!! ciesze sie Kochana ze chociaz Tobie z nas weteranek sie udałotrzymaj sie zdrowo a ta nerwica...moze teraz sie jakos wyciszy...
W ogóle nie mam smaku nie chce mi się jeść.Wiem muszę .Miała tak któraś?
Gratulacje[emoji4]Boże dziś test dwie krechy ,a ja tabletki na nerwice zaczęłam brać ,ale jestem w szoku
Na Twoim miejscu wstrzymalabym się do wizyty lekarza z tymi lekami.No właśnie dziś nie wzięłam i nie wiem co mam zrobić biorę je od czwartku.Czy je odrzucić bo one jeszcze nie zaczęły działać