Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem, dziękijak dobrze pamietam to zwykly proctoglyvenol w masci na zewnatrz - polozna zaraz po porodzie mi posmarowala a po prysznicu zapodalam sobie jeszcze czopki![]()
Jakiś ucisk na nerwy w kręgosłupie szyjnym prawdopodobne. Miałaś wcześnie problemy z szyjnym?Powiedzcie od czego w nocy cierpna mi dłonie
Nie nigdy z szyjnym .Ale wczoraj czułam kręgosłup przy ledzwiach i dZiś teżJakiś ucisk na nerwy w kręgosłupie szyjnym prawdopodobne. Miałaś wcześnie problemy z szyjnym?
Tak się chwalilam w sobotę ,że latam jak sarenka ,można jakieś przeswietlenia w ciąży?
Nigdy nic mnie nie bolałoPrześwietlenia raczej nie.
Może to jakiś nerwoból. Korzystasz z poduszki ortopedycznej? Mnie bardzo pomogła na wszelkie bóle z kręgosłupem.
Może być tak że ze stresu bardzo napinasz mięśnie bezwiednie te w karku i wszystkie struktury są przez to uciśnięte i taki jest efekt że ręce drętwieją..Nie nigdy z szyjnym .Ale wczoraj czułam kręgosłup przy ledzwiach i dZiś też