Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Mają 75 mnie w ciazy ciepła prawa ręka i ten stan utrzymywał się jeszcze krótko po połogu. Lekarz powiedział, że to za sprawą hormonów w ciazy.Powiedzcie od czego w nocy cierpna mi dłonie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mają 75 mnie w ciazy ciepła prawa ręka i ten stan utrzymywał się jeszcze krótko po połogu. Lekarz powiedział, że to za sprawą hormonów w ciazy.Powiedzcie od czego w nocy cierpna mi dłonie
Cudne wiesciJa tak tylko pokrótce. Byłam dzisiaj na pierwszym usg. Zobaczyłam małego człowieczka z głowką , rączkami i nóżkami.
Mierzy 16,9 mm , czyli wg usg 8 i 1 tc, choć wg om 7 i 4 . Tętno 160.Dostałam skierowanie na masę badań i usg genetyczne.
Coraz bardziej staje sie realne , że zosstanę mamą w wieku 46 lat![]()
Aga pisz bedziemy sie wspierac w robieniu badanJa tak tylko pokrótce. Byłam dzisiaj na pierwszym usg. Zobaczyłam małego człowieczka z głowką , rączkami i nóżkami.
Mierzy 16,9 mm , czyli wg usg 8 i 1 tc, choć wg om 7 i 4 . Tętno 160.Dostałam skierowanie na masę badań i usg genetyczne.
Coraz bardziej staje sie realne , że zosstanę mamą w wieku 46 lat![]()
Trzymaj siezrobilam dzisiaj jeszcze raz test ciazowy ... druga kreska praktycznie tak samo blada o ile nie bardziej jak 3 dni temuechh znowu stres
Zaczekaj. Pośpiech jest złym doradcą i generuje niepotrzebny stres. Zaczekaj 48h. Trzymam kciuki.zrobilam dzisiaj jeszcze raz test ciazowy ... druga kreska praktycznie tak samo blada o ile nie bardziej jak 3 dni temuechh znowu stres
Hej Tojaka chyba sie znamy z innego forum o poronieniach ciesze sie ze tu trafilas [emoji16]Witam,
czytam Was od pewnego czasu ale dzisiaj postanowiłam się przedstawić. W wieku 28 lat urodziłam bliźnięta, w wieku 36 córkę, w lutym tego roku poroniłam w 10tc. Mam 40 lat, starania możemy zacząć od czerwca. Z jednej strony jest we mnie ogromna chęć jeszcze raz spróbować, z drugiej ogromny strach i rezygnacja kompletna. Wierzę jednak, że stanę na nogi i będę aktywnie się starać a już dzisiaj wszystkim Wam tutaj kibicuję serdecznie.