zadowolonaM
Fanka BB :)
Nie ma mnie w domu maz wywiózł mnie do mamy ale szczerze to chciała bym być w domu bo wole sobie marudzić sama sobieA skorzystalas z mojej rady "na łyżeczke". Może tu jest przyczyna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma mnie w domu maz wywiózł mnie do mamy ale szczerze to chciała bym być w domu bo wole sobie marudzić sama sobieA skorzystalas z mojej rady "na łyżeczke". Może tu jest przyczyna![]()
w moje urodzinkiCzęść dziewczynki18.06.2019 o godzinie 8.49 urodziła się moja kruszynka 3160 gram 53 cm ,10 punktów
zwariowalam na jej punkcie ,kocham i uwielbiam
![]()
O serio w Twoje urodzinyw moje urodzinkigratulujr cudowna jest
![]()
i dziękuję Jaka fajna dorodna panna zdrowia dla Was,a Ty jak się czujeszCzęść dziewczynki18.06.2019 o godzinie 8.49 urodziła się moja kruszynka 3160 gram 53 cm ,10 punktów
![]()
Wszystkiego najlepszego chociaż spóźnionew moje urodzinkigratulujr cudowna jest
![]()
Dziękuję już o niebo lepiej ,można powiedzieć że biegamJaka fajna dorodna panna zdrowia dla Was,a Ty jak się czujesz
Zosia ładnie ,a my dalej nie mamyDziękuję już o niebo lepiej ,można powiedzieć że biegamwiadomo że jeszcze tkliwe i bolesne wszystko blizna i brzuch ale moge się już w miarę bezboleśnie podnieść i chodzić w normalnym tempie , wcześniej wstawanie trwało i trwalo ból ogromny już nie pamiętałam jak to jest ,ale było minęło ,szybko się regeneruje
mala Zosia wszystko mi wynagradza ,dla niej mogłabym tak jeszcze że 3 razy pocierpiec
![]()
Gratulujemy!!!! Z całego serca !!!!Część dziewczynki18.06.2019 o godzinie 8.49 urodziła się moja kruszynka 3160 gram 53 cm ,10 punktów
![]()