Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę przykro mi bardzoCześć Dziewczyny, u mnie słabo. W piątek dowiedzieliśmy się że serduszko przestało bić.jesteśmy smutni i zdezorientowani. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji... wyniki wszystkie wzorowe.
Teraz czekamy....aż samo zdecyduje się opuścić brzuszek
Tak bardzo mi przykroCześć Dziewczyny, u mnie słabo. W piątek dowiedzieliśmy się że serduszko przestało bić.jesteśmy smutni i zdezorientowani. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji... wyniki wszystkie wzorowe.
Teraz czekamy....aż samo zdecyduje się opuścić brzuszek
Hej. Na wyjezdzie jak jestem w Pz to do niego chodzęWitaj![]()
Kochane a ja od wczoraj w Pl. na wakacjachi kolejna szansa na badania normalne w naszym kraju.
Mam pytanie czy jest tutaj osóbka z Poznania? która mogla by polecic mi dobrego gina w poznaniu?
Też chętnie bym skorzystała z rady o doktora i szpital w Łodzi, bo na razie nikt mnie nie prowadzi, sama robię badania. A co myślicie o tych testach genetycznych typu Nifty. Robiłyście? W którym tygodniu?
Powiedziano ze do szesc dni roboczych ,a byly chybaa do trzech
Dziewczyny jestem w 8 tygodniu, niby nic mi nie dolega, ale nie mogę zapanować nad sennoscią. Jakaś masakra. Przez to zaczynam dramatyzować że jestem już stara i niepodołam. Normalnie mnie odcina. A koło 16tej to jest taka walka wewnętrzna samej ze sobą żeby nie zasnąć, że mogłabym nawet na środku autostrady i nic by mi nie przeszkadzało. Współczuję tym bardziej zaawansowanym w te upały. Idę w piątek do gina. Czy do tego 10 tygodnia to jakieś badania warto wykonać dodatkowo niż oni w standardzie zapisują?