Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maja ja mialam tachykardie w ciazy z synem , tetno dochodzilo do 170 nawet , ledwo stalam wtedyA ja przyjechałam około południa do domu i chwycił mnie puls 90 .Pije melise .Kardiolog przepisał mi na taką sytuację metocard 50 ,ale ja się boję wziąść
No ok tylko ja mam tak do 100 i twierdzą że tAk może byćmaja ja mialam tachykardie w ciazy z synem , tetno dochodzilo do 170 nawet , ledwo stalam wtedydostawalam na to propranolol najpierw a pozniej lek zamieniono na isoptin i pieknie wszystko wyciszal
syn urodzil sie duzy i zdropwy![]()
Salsa dziekuje za infoJa dzisiaj z wynikami do lekarza...poza tym jajniki moje szaleja,wiec usg pokaze co tam z nimi ...mam tylko cicha nadzieje ze cos z tego bedzie
![]()
To prawda do 100 jest okNo ok tylko ja mam tak do 100 i twierdzą że tAk może być
I co jak Ci poszlo?Salsa dziekuje za infoJa dzisiaj z wynikami do lekarza...poza tym jajniki moje szaleja,wiec usg pokaze co tam z nimi ...mam tylko cicha nadzieje ze cos z tego bedzie
![]()
No cóż tak czasem bywa. Nie na wszystko mamy wpływ. Najgorsze teraz to czekanie. Dziś i wczoraj robiłam wszystko co zakazane (prawie bo alkoholu i leków nie tknęłam, gdzieś tam tli się jakaś głupia nadzieja malutka jeszcze, że może): tzn myłam okna, jeździłam na rowerze, targałam ciężary..... i nic. Nie chce się ze na rozstawać aniołek
. Jutro może zrobię bhcg tak dla siebie. Bo niestety objawów ciąży już nie czuję, piersi mnie nie bolą i zmęczenie minęło.... Jak tu jutro iść do pracy.....
![]()
Juz Cie mialam wywolywac .Jak noga ?14 lat temu miałam tak samo to była ciąża bliźniacza niestety jedno zabrali drugiego .. beta się trzyma dość długo z tego co wiem bo u mnie w tedy pobierali i była jeszcze .. kazali jechać do Domu i po weekendzie przyjechać czyli w niedziele w pon zabieg... ciężkie jest to bardzo wiem co czujesz i bardzo ci współczujeja w styczniu straciłam synka w 17tc ... tule cie mocno[emoji173]️[emoji173]️
Juz Cie mialam wywolywac .Jak noga ?