Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaminki w załączeniuAlka7 a jakie witaminy dostałaś?
To szybko Ci zdiagnozowali, bo podobno policystyczne jajniki podobnie jak endometrioze nie tak łatwo zdiagnozować, niekiedy kilka lat to trwa
Prz
PrzewinęłAm aż do stycznia. ..juz wiem. Bardzo mi przykro![]()
Musze codziennie to czytać. Dodajesz mi siłę!
Cześć Laseczki, ja właśnie w szpitalu. Po trzech tygodniach niemalże czekania na poronienie. Jestem przerażona nastawieniem podejściem lekarzy i procedurami, nie mówiac o samym szpitalu. Ruina i totalna zlewa. Od 8 rano do 14 to nikt nawet nie zbadał mnie i nic nam nie powiedział co dalej , jak to będzie wyglądać. Stwierdziłam że będę musiała zrobić przegląd wszystkich placówek w Łodzi przed następna próbą, bo to nie do zniesienia. Wyobrażcie sobie że dostanę tabletki na poronienie o 22. Leżę w sali szer 2,2m długość na 2 łóżka, lezą 4 dziewczyny bez łazienki ani toalety i całą noc mam ronić w bólach nie dając im spać i latać do łazienki przez pół korytarza. To jest poniżające, dołujące i nie wiem co jeszcze. Jak któraś z Łodzi to dajcie znać w której placówce jest po ludzku
Wspólczujęnie wiem jak jest w innych szpitalach, natomiast moja siostra przechodziła przez podobną sytuację w szpitalu w Poznaniu 2 lata temu.....pojechała.na badania na miejscu okazało się że nagle serduszko maluszka przestało bić była w 3 miesiącu C. i z miejsca trafiła na zabieg....tam spotkał ją prawdziwy koszmar ból, osamotnienia, brak empatii
Johana trzymaj sieprzykro mi ze przez to przechodzic musisz
Sandawilla u mnie ok szukam dalej co moze mi pomocjeszcze sie nie poddaje
kiedy idziesz do lekarza ? juz niedlugo prawda ?
Dori zestaw witamin mam podobny do twojegochoc chyba jeszcze wiekszy mam
bo Q10 i WIt E do tego biore
i Inozytol na moja insuline
[/QUOTE
Jesteś bojową kobietą. Nie jedna by dala juz sobie spokój![]()
Pierwszą wizytę mam już w ten piątek.
super daj znac poPierwszą wizytę mam już w ten piątek.
Zestaw witaminowy odgapiamWitaminki w załączeniuplus dochodzi kwas foliowy biorę femibion 0 w dawce 800. Podobno dobre są też witaminy z new Life Calivita wychodzą nawet taniej....natomiast każde osobno niby są lepsze ciut