Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trochę mam wrażenie że wit d3 to jest od jakiegoś czasu bardzo modna, kiedyś nie była tak zalecana nagminnie
Tak, Maju już niedługo- 37 tc trwaBrumba czy Ty nie zblizasz sie jyz do konca?

Daj znac jak Ci poszlo,czy sn lub cc i ogolnie.Trzymam kciyki .Boze jak sobie wspomne ,ze ja tez umpsssTak, Maju już niedługo- 37 tc trwa![]()
cudownieTak, Maju już niedługo- 37 tc trwa![]()
No ja juz tez jakos o porodzie mysle.Popatrz tak musialas lezec ,a jakby mogl wyjsc to nima I nimaDzięki dziewczyny. Dam znać napewno. Bardzo chciałabym siłami i drogami natury ale wiadomo nie wszystko ode mnie zależy
Jeszcze ma czas więc niech siedziNo ja juz tez jakos o porodzie mysle.Popatrz tak musialas lezec ,a jakby mogl wyjsc to nima I nima
zresztą ja jeszcze nie mam kilku rzeczy do porodu- jeszcze kilka dni potrzebuję U mnie zaczal sie 26 tydzien ,za tydzien echo sercaJeszcze ma czas więc niech siedzizresztą ja jeszcze nie mam kilku rzeczy do porodu- jeszcze kilka dni potrzebuję
U Ciebie Maju który aktualnie tydzień?