Angel12
Zaangażowana w BB
Hej, na spokojnieDziewczyny
Zrobiłam fsh i LH. Nie mam jeszcze wyników ale powiedzcie jaki powinien być prawidłowy wynik. Taki do starań. Czytałam że norma od 2 do 13 ale lepiej jak jest po środku czy ile ma być?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, na spokojnieDziewczyny
Zrobiłam fsh i LH. Nie mam jeszcze wyników ale powiedzcie jaki powinien być prawidłowy wynik. Taki do starań. Czytałam że norma od 2 do 13 ale lepiej jak jest po środku czy ile ma być?
Traktuj to poglądowo, te wyniki się zmieniają i to dość dynamicznie. Parę stron wcześniej wkleiłam moje jakie były jak zaszłam i trzy miesiące wcześniej.Dziewczyny
dodatkowo fsh niby spadło z 15 na 10 ale nadal było powyżej normy i w tym cyklu zaszłam. Norma do 8 ,a lh spadło z 8 na 3 i było w normie (podajęCi na oko bo tam po przecinku nie pamiętamDziewczyny
Magdamama Ty nie myśl za dużo, dbaj o siebie (ale nieprzesadnieJa nie wiem co myśleć nadal o moich wynikach wiecie czuje się jakoś nijako
Ja nie wiem co myśleć nadal o moich wynikach wiecie czuje się jakoś nijako
A prolaktynę robiłaś po obciążeniu metocroplamidem czy tylko na czysto?Mam wyniki
FSH -9
LH -7.5
PROLAKTYNA- 15,5
Estradiol 36.5 i tu chyba o wiele za mało. Co myślicie?
Oczywiście , że w Twojej głowie. To jaka to co ja mam powiedzieć a propos starości ? Dziś chyba czarny poniedziałek bo takie macie laski "czarne humory"Ja tych badan nawet nie robie i bez nich czuje sie staro. Bardzo staro.
Choc dzis pojechalam do szpitala bo wynik z cytologii (nieprawidlowy niestety) a polozna mowi do mnie "nie martw sie dziecko moje kochane". Moze ta starosc to tylko w mojej glowie siedzi![]()
Tylko na czystoA prolaktynę robiłaś po obciążeniu metocroplamidem czy tylko na czysto?