sandawilla
Fanka BB :)
Babydust jak tam u ciebie ? Badasz nadal przyrost bety ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie ... boje sieBabydust jak tam u ciebie ? Badasz nadal przyrost bety ?
Pozdrawiam
Bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki ☺nie ... boje sie
za 10dni usg musze wytrzymac![]()
a ty kiedy "normalne prawidlowe|" usg prenatalne ?Bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki ☺
Och to czekanie na kolejne usg takie stresujące.. trzymam mocno kciuki.nie ... boje sie
za 10dni usg musze wytrzymac![]()

Dla mnie może być ja i tAk ostatnio mało cZasu mam wesele corkiCześć Dziewczyny może zrobimy listę staraczek i listę ciężarówek to nam się poukłada która i kiedy, co Wy na to?Ja po badaniach mam zielone światło i bless doktorków
i drugi dzień okresu który przyszedł jak w zegarku po łyżeczkowaniu, więc ja na liście staraczek termin rozstrzygnięcia to będzie 6 .09, zobaczymy czy w tym cyklu coś zmajstrujemy
![]()
Jestem zaCześć Dziewczyny może zrobimy listę staraczek i listę ciężarówek to nam się poukłada która i kiedy, co Wy na to?Ja po badaniach mam zielone światło i bless doktorków
i drugi dzień okresu który przyszedł jak w zegarku po łyżeczkowaniu, więc ja na liście staraczek termin rozstrzygnięcia to będzie 6 .09, zobaczymy czy w tym cyklu coś zmajstrujemy
![]()