zadowolonaM
Fanka BB :)
No to zrobiłam te badania żeby się dobić. 3dc.
AMH 0,8.
FSH 8.79
LH 4.74
Stosunek LH/FSH 0.54
Co sądzicie?
Moje AMH 0,757
FSH 8,66
LH nie robiłam
Estradiol 73,0
Także masz lepsze nie jest tak zle [emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to zrobiłam te badania żeby się dobić. 3dc.
AMH 0,8.
FSH 8.79
LH 4.74
Stosunek LH/FSH 0.54
Co sądzicie?
AniaKaja u mnie tez wynosi ok0,54 i lekarze olali zupelnie![]()
z tym ze u mnie wynosci fsh 12 a LH 8 wiec duzo gorszeby sie zdawaly byc a w ciaze zachodze![]()
kochane ... moja beta znowu pozytywna trzymajcie prosze kciuki zeby tym razem wszystko bylo dobrze![]()
Mnie nie przebijeszMoje AMH 0,757
FSH 8,66
LH nie robiłam
Estradiol 73,0
Także masz lepsze nie jest tak zle [emoji8]
Mnie nie przebijeszja miałam 0,06 i 0,23, a później juz nie sprawdzałam.
FSH w zależności od cyklu od ok 7 do 15.
Jestem z małym w domu. Chłopaki niestety przynoszą różne dziadostwo ze szkoly.Nicole juz przedszkole przyniosla angine wiec franio od razu tez mial , ty juz do prscy wrocilas?
[emoji7]super[emoji847]Zobacz załącznik 10448225+5 robie gniazdko
Kochana trzymam kciuki z całego sercaAniaKaja u mnie tez wynosi ok0,54 i lekarze olali zupelnie
z tym ze u mnie wynosci fsh 12 a LH 8 wiec duzo gorszeby sie zdawaly byc a w ciaze zachodze
kochane ... moja beta znowu pozytywna trzymajcie prosze kciuki zeby tym razem wszystko bylo dobrze![]()
natura jedno, cywilizacja drugieMatka natura nie dała nam za dużo tych jajeczek [emoji16][emoji16]
natura jedno, cywilizacja drugieDla mnie to odkrycie było o tyle "zabawne", że przez całe życie obsesyjnie wręcz dbałam żeby nie zajść w ciążę (a to studia, a to praca, a to facet nie ten, a to kasa, zawsze coś...) a jak już przyszło co do czego to się okazało, że zajście nie jest takie proste jak by się mogło wydawać.