annauelle
Fanka BB :)
Brałam i ovarin i nositol i inne tego typu specyfiki i nic....teraz biore q10, wit.E,wit.b6,kwas foliowy,wit.D3 i wit.c....jak narazie nic...Nadja a sprobuj brac ovarin albo inofem na polepszenie komorek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brałam i ovarin i nositol i inne tego typu specyfiki i nic....teraz biore q10, wit.E,wit.b6,kwas foliowy,wit.D3 i wit.c....jak narazie nic...Nadja a sprobuj brac ovarin albo inofem na polepszenie komorek.
Będzie dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307]pisz od razu i staraj się nie stresować czytałam gdzieś ze najlepiej zamknąć oczy bo w tedy jest mniejszy stres czy to prawda nie wiem ale jakaś dziewczyna pisałaCo tu taka cisza???
Wybawione w Andrzejki?
Ja jutro rano jadę do Wrocławia na badanie. Bardzo się stresuję. Myślcie o mnie, odezwę się po.
Kochana pamiętam i myślę cały czas , wszystko pójdzie sprawnie zobaczysz ,ja na swoim monitorze widziałam dziecko i co robi lekarz,gdzie igła jest , trafiłam na super ludzi i podejście ,przy zabiegu była też pielęgniarka ,potem miałam tam siedzieć w poczekalni godzinę i jeśli wszystko ok to do domu i do łóżka ,i tak 3 dni przeleżałam ,dostaniesz też pewnie zalecenia ,już nie pamiętam dokładnie nospa i magnez chybaCo tu taka cisza???
Wybawione w Andrzejki?
Ja jutro rano jadę do Wrocławia na badanie. Bardzo się stresuję. Myślcie o mnie, odezwę się po.
Musimy być dobrej myśli!Anett79 trzymam kciukimysle ze wszystko bedzie dobrze
![]()
ja jutro na usg ide ... boje sie bardzo czy bedzie serduszko ...
A który tydzień ?Anett79 trzymam kciukimysle ze wszystko bedzie dobrze
![]()
ja jutro na usg ide ... boje sie bardzo czy bedzie serduszko ...
Czekamy na wiesci i trzymamy kciukasy.Co tu taka cisza???
Wybawione w Andrzejki?