znadziejami
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięteCo tu taka cisza???
Wybawione w Andrzejki?
Ja jutro rano jadę do Wrocławia na badanie. Bardzo się stresuję. Myślcie o mnie, odezwę się po.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki zaciśnięteCo tu taka cisza???
Wybawione w Andrzejki?
Ja jutro rano jadę do Wrocławia na badanie. Bardzo się stresuję. Myślcie o mnie, odezwę się po.
Anett79 trzymam kciukimysle ze wszystko bedzie dobrze
![]()
ja jutro na usg ide ... boje sie bardzo czy bedzie serduszko ...
Super ,teraz leż i odpoczywajJestem już po amniopunkcji. Wracam do domu. Miłe to nie było ale da się przeżyć... Dobrze, że wzięłam kanapki bo wsiadłam do auta i bym z głodu umarłabrzuch nie boli, nic się nie dzieje. Dzięki za pozytywne myśli dziewczyny i kciuki!
I oby tak dalej i co najważniejsze trzymam kciuki za wynikiJestem już po amniopunkcji. Wracam do domu. Miłe to nie było ale da się przeżyć... Dobrze, że wzięłam kanapki bo wsiadłam do auta i bym z głodu umarłabrzuch nie boli, nic się nie dzieje. Dzięki za pozytywne myśli dziewczyny i kciuki!
Ja rowniez trzymam mocno. Myslałam dzisiaj Anett o Tobie i badaniu..I oby tak dalej i co najważniejsze trzymam kciuki za wyniki![]()
Przeżyłam dzisiaj straszny ból głowy. Stres zrobił swoje. Teraz odpuściło z lekka, ale czuję nadal ćmienie.Ja rowniez trzymam mocno. Myslałam dzisiaj Anett o Tobie i badaniu..