Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny pytanie mam odnośnie szczepienia .Prawdą jest iż płatne są bezpieczniejsze pytam się bo tak zasugerował mi pediatria ,że mam go nimi zaszczepić bo on mały w sensie drobny i ze takich maluszków bezpieczniej jest szczepic prywatnymi .Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat
Ja z kolei szczepiłam tylko refundowanymi. I tez zero gorączki, opuchnięć i bardzo dobrze były tolerowane.Tak są bezpieczniejsze i mniej ukłuć ja każde dziecko nimi szczepiłam tymi płatnymi i szczerze było ok dobrze zniosły nie było gorączki ani opuchnięte raczki ogólnie nie żałuje. Także ja polecam.Nie szczepilam na rotawirusy i pneumokoki
TrzymamOczywiście nie wytrzymałam i zaczęłam szukać numeru do laboratorium. Pani była bardzo miła ale powiedziała, że nie może mi udzielić żadnych informacji nawet czy wynik jest czy nie. Kazała się kontaktować z lekarzem prowadzącym. Zadzwoniłam do pani profesor. Zrąbała mnie, że dzwonię, a nie piszę, aczkolwiek była przy tym bardzo miła powiedziała coś w stylu że myślała o mnie. W gabinecie będzie za około godzinę i sprawdzi.
Kciuki zacisnąć.))
Oczywiście nie wytrzymałam i zaczęłam szukać numeru do laboratorium. Pani była bardzo miła ale powiedziała, że nie może mi udzielić żadnych informacji nawet czy wynik jest czy nie. Kazała się kontaktować z lekarzem prowadzącym. Zadzwoniłam do pani profesor. Zrąbała mnie, że dzwonię, a nie piszę, aczkolwiek była przy tym bardzo miła powiedziała coś w stylu że myślała o mnie. W gabinecie będzie za około godzinę i sprawdzi.
Kciuki zacisnąć.))
A ja zazdroszczę takiego natłoku spraw.Ja też trzymam mocno bardzoMyślę o Tobie często.
Mam urwanie głowy ostatnio w pracy i meczy mnie. Nie wiem czy dotrwam do końca pracującpodróże na pewno już niedługo odpuszczę, bo zwyczajnie nie mam siły, a ludzie na lotniskach zachowują się jak bydło. Ostatnio doszłam do wniosku, że jak jeszcze jeden facet wepchnie się (lub swoją walizkę) przede mnie, to uprzejmie przepuszczę za słowami w klimacie "bardzo proszę, postoję/poczekam, w końcu jestem tylko kobieta, w ciąży, więc proszę sobie nie przeszkadzać". No po prostu wrrr nastawienie mam
.