Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny pytanie mam odnośnie szczepienia .Prawdą jest iż płatne są bezpieczniejsze pytam się bo tak zasugerował mi pediatria ,że mam go nimi zaszczepić bo on mały w sensie drobny i ze takich maluszków bezpieczniej jest szczepic prywatnymi .Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat
Ja z kolei szczepiłam tylko refundowanymi. I tez zero gorączki, opuchnięć i bardzo dobrze były tolerowane.Tak są bezpieczniejsze i mniej ukłuć ja każde dziecko nimi szczepiłam tymi płatnymi i szczerze było ok dobrze zniosły nie było gorączki ani opuchnięte raczki ogólnie nie żałuje. Także ja polecam.Nie szczepilam na rotawirusy i pneumokoki
TrzymamOczywiście nie wytrzymałam i zaczęłam szukać numeru do laboratorium. Pani była bardzo miła ale powiedziała, że nie może mi udzielić żadnych informacji nawet czy wynik jest czy nie. Kazała się kontaktować z lekarzem prowadzącym. Zadzwoniłam do pani profesor. Zrąbała mnie, że dzwonię, a nie piszę, aczkolwiek była przy tym bardzo miła powiedziała coś w stylu że myślała o mnie. W gabinecie będzie za około godzinę i sprawdzi.
Kciuki zacisnąć.))
Oczywiście nie wytrzymałam i zaczęłam szukać numeru do laboratorium. Pani była bardzo miła ale powiedziała, że nie może mi udzielić żadnych informacji nawet czy wynik jest czy nie. Kazała się kontaktować z lekarzem prowadzącym. Zadzwoniłam do pani profesor. Zrąbała mnie, że dzwonię, a nie piszę, aczkolwiek była przy tym bardzo miła powiedziała coś w stylu że myślała o mnie. W gabinecie będzie za około godzinę i sprawdzi.
Kciuki zacisnąć.))
A ja zazdroszczę takiego natłoku spraw.Ja też trzymam mocno bardzoMyślę o Tobie często.
Mam urwanie głowy ostatnio w pracy i meczy mnie. Nie wiem czy dotrwam do końca pracującpodróże na pewno już niedługo odpuszczę, bo zwyczajnie nie mam siły, a ludzie na lotniskach zachowują się jak bydło. Ostatnio doszłam do wniosku, że jak jeszcze jeden facet wepchnie się (lub swoją walizkę) przede mnie, to uprzejmie przepuszczę za słowami w klimacie "bardzo proszę, postoję/poczekam, w końcu jestem tylko kobieta, w ciąży, więc proszę sobie nie przeszkadzać". No po prostu wrrr nastawienie mam
.