reklama

Ciąża po 40

Zobacz załącznik 413062mój kochany moniu
DSC0000367.jpgpaluszki i nózki to fajna zabawa
DSC0000348.jpgzabaweczko chodz tutaj blizej
Zobacz załącznik 413065no nie chce wejsc do buzi
DSC0000339.jpgKazda zabawka musi przejsc rendgena
Zobacz załącznik 413068lubie juz siedziec to mi sie najbardziej podoba
DSC0000276.jpgmoje chusteczki nieoddam je nikomu
DSC0000271.jpgJaki ten chlebek pyszny mniam

to moja kruszynka kochana

reklama
Majuska, on dzwonil bo sie z jakims gosciem umowil na 10:00 dzis w tej sprawie. Ze gosc akceptuje cene, ze chce motor zobaczyc. Mam nadzieje ze sie nie zna i powie ze za glupi, stary skuter nie da 3.5 paczki. Bo Cuba dla laika wyglada jak glupi, stary skuter z plastikowymi owiewkami w stylu lat 70, maks 80. Ale sie wkurzylam dodatkowo bo dziadek dzwoni i pyta czy czesci zapasowe z garazu tez i czy kaski tez... I chyba znowu bedzie kwas, bo powiedzialam, ze w bialej szafie w naszym mieszkaniu sa moje majtki, wiec majtki tez niech dolozy.:cool:

Marzena, ale lala wielka juz!

Kłaczek miseczkę niech jeszcze dorzuci :-D
Dzięki za przepis, może się skuszę ... nie lubi piec ciast bo mam wówczas przumus zjedzenia ... bo w ciastach nie da rady fantazjować ... realizacja przepisu do a do z i zero fantazji :-( no chyba że jakieś ciasto robię setny raz i mam notatki :-)
Marzenko Twoja mała całkiem duża ... i zazdroszczę Ci ze leży na brzuchu, Młody lubi leżeć w każdej pozycji pod warunkiem że będzie to pozycja na plecach ...
Majuska mnie to też dołuje ale znaki na ziemi i niebie wskazują że na mnie padnie i jeszcze MUSZĘ swoją matkę zaprosić ... chyba zachoruję ... najchętniej to spakowałabym zabawki i wyjechała na drugi koniec świata ........... ja lubie potrawy wigilijne i nawet jak łaziliśmy na wigilie to zawsze robiłam ... przede wszystkim ryby ... karp smażony, karp w galarecie, śledzie na biało i na czerwono no i wielki gar kompotu z suszu ...

Misia, ten serniczek jest mniamniusny do obledu. Wychodzi duza, gleboka blacha i znika w 2 dni pod warunkiem ze bede warczec na mlodego zeby nie przeginal.
Przyszly mi pieluchy z Honk Kongu... Wlasnie listonosz zapukal dziarsko i wreczyl mi narecze paczek.:-D Szlafrok (na moim bialym wyszly jakies niespieralne, szare plamy pieron wie skad i zanabylam nowy - tfu, rozowy), koszulka na po porodzie (zeby nie bylo - jak przedluzona, koszulowa gora od pizamy, czarna satyna w biale kropeczki) i owe pieluszki. Takie: eBay - The UK's Online Marketplace

A ja się zbieram 2 godzinę na zakupy ... wypiłam kawę ... teraz drugą ... zjadłam śniadanie ... teraz śledzia ... powiedziałam kotu że mu oderwę puchaty łebek ... echhhhhhhhhhhhhhhhh

witam-jestem z Krakowa i szukam dobrego lekarza (zwłaszcza który prowadzi ciąże trudne). czy któraś z Was robiła w Krakowie amniopunkcje?- kieruje to pytanie zwłaszcza do Basi która jest z Krakowa! Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc!

reklama
O, Boze... Emilia, jestes pewna ze chcesz zrobic amniopunkcje? Od razu uprzedzam, ze nie osadzam w zadnym wypadku, ale... Skojarzyl mi sie tutejszy system, ktory w pierszym momencie sklelam w zywy kamien, a potem... uznalam za nieglupi. Juz Ci wyjasnie o co biega. W UK, jesli badania przesiewowe wykaza podwyzszone ryzyko trisomii, decyzja o amniopunkcji nalezy do matki - jesli ona zadeklaruje terminacje ciazy w przypadku potwierdzenia ZD, badanie sie wykonuje. W przeciwnym wypadku nie. Poczatkowo wydawalo mi sie to debilne. Jak to? Dlaczego nie? Ano, dlatego, ze to zawsze niesie za soba ryzyko straty dziecka - jesli matka twierdzi ze ciaze usunie jesli dziecko jest chore, to ryzyko badania sie podejmuje, ale jesli matka chce zatrzymac dziecko niezaleznie od wynikow, to po co ryzykowac? Przepraszam, jesli "wlazlam Ci z butami"...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry