Ja w sumie wiem kiedy będzie transfer - na początku maja - o ile nic po drodze się nie wydarzy, także u mnie takie kontrolowane poczęcieO jak fajnie, jeszcze żeby zajść w tym samym czasie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w sumie wiem kiedy będzie transfer - na początku maja - o ile nic po drodze się nie wydarzy, także u mnie takie kontrolowane poczęcieO jak fajnie, jeszcze żeby zajść w tym samym czasie![]()
O ja też podpinam się pod to pytanie... jak przebiega taka ciaża i czego moxemy się spodziewaćMiałaś problemy z ciążą, jakieś krwiaki przez to? Nie wiem czego mogę się spodziewać....
Ach z tymi dziećmi. Jak mają siedzieć w brzuchu to roznie z tym jest. Ale jak czas pokazać się światu to juz niekoniecznieCześć Dziewczęta,
Miłego dnia również dla Was.
Arona ja już po przyjęciu i wypisie ze szpitala
Wynik badania i Ktg - wszystko w porządku, nawet się nie ma do porodu, a jutro 39+5
Także mnie wypuścili.
Teraz muszę kombinować z l4, bo szpital, jeśli nie urodzę wcześniej, znowu po weekendzie.
Głowa mnie tylko rozbolała z tego
No to zbiera się mała zwarta grupa, która podejmuje wyzwanie do walki. MiłoPodpinam sięu mnie podobnie to już nas 3 są
![]()
Ja w sumie gdybym zdecydowala się to wlasnie w 3 cyklu. Tak w okolicy początku maja powinny być dni płodneJa w sumie wiem kiedy będzie transfer - na początku maja - o ile nic po drodze się nie wydarzy, także u mnie takie kontrolowane poczęcie![]()
Nie krwiaków nie miałam, czy problemy, w sumie nie, bardzo dużo stresu przyniósł test pappa ryzyko zd 1:11, usg było w porządku nie wiem skąd aż takie wysokie, ale na szczęście mała okazało się że jest zdrowa i w końcu mogłam się cieszyć ciążaMiałaś problemy z ciążą, jakieś krwiaki przez to? Nie wiem czego mogę się spodziewać....
Czy test pappa wyjdzie źle przy naszej trombofili?Nie krwiaków nie miałam, czy problemy, w sumie nie, bardzo dużo stresu przyniósł test pappa ryzyko zd 1:11, usg było w porządku nie wiem skąd aż takie wysokie, ale na szczęście mała okazało się że jest zdrowa i w końcu mogłam się cieszyć ciąża![]()
Urodzisz pewnie tak, jak KwiatekCześć Dziewczęta,
Miłego dnia również dla Was.
Arona ja już po przyjęciu i wypisie ze szpitala
Wynik badania i Ktg - wszystko w porządku, nawet się nie ma do porodu, a jutro 39+5
Także mnie wypuścili.
Teraz muszę kombinować z l4, bo szpital, jeśli nie urodzę wcześniej, znowu po weekendzie.
Głowa mnie tylko rozbolała z tego
No ja też 2 poprzednie ciążę domosxone bez problemu ale to miałam 26 i 28 lat a teraz poronienie i od razu badania porobiłam i wyszła trombofilia wrodzonaJeśli chodzi o mutacje to raczej nic złego nie powinno się dziać bo one są bardzo częste i nawet o tym nie wiemy póki nie zbadamy, pierwsze dwie ciąże nic nie wiedziałam i nic się nie działo, tzn leżałam na podtrzymaniu trochę bo szyjka się skracała, ale to raczej nie ma z mutacjami nic wspólnego, kolejne dwie poroniłam i stąd badania, w ostatniej miałam łożysko nisko i na przedniej scianie, trochę się martwiłam ale wszystko było w porządku
Kochana nie mam pojęcia, ale nie koniecznie, wiele dziewczyn tu miało mutacje i jest też grupa na fb, nigdzie nie znalazłam związku wysokiego ryzyka z trabofila, tutaj też nikt nie miał aż tak wysokiego jak ja, nie martwcie się na zapasCzy test pappa wyjdzie źle przy naszej trombofili?
Dzieki Kasiulek77 za słowa otuchy...Kochana nie mam pojęcia, ale nie koniecznie, wiele dziewczyn tu miało mutacje i jest też grupa na fb, nigdzie nie znalazłam związku wysokiego ryzyka z trabofila, tutaj też nikt nie miał aż tak wysokiego jak ja, nie martwcie się na zapas![]()