Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będziemy robić co w naszej mocyNo co Ty, Nelja, starania są fajne!Tylko się dobrze i intensywnie starajcie!!!
![]()
Ja już leję na to wszystko. Nakupiłam dzisiaj mrożonek niech zjada. Tyle co ja ostatnio obiadów wyrzuciłam. Bo wolał do mamusi podjechać i gotowe pod nos dostać niż odgrzać to co jest w domu.Kawoszka, jaka Ty dzielna i twarda jesteś. Podziwiam!!!
Kupiłam BABYSENSE 7 używany pisali że przez pół roku dałam 250zł za jakiś czas ja go sprzedam za 200.Jaki monitor kupiłaś? Ja wcześniej miałam Angel care - sprawdzał się super - potem zaczął krążyć po rodzinie, a że więcej dzieci nie planowałam, to się nie interesowałam, kto go używa - ważne żeby dobrze służył. Ostatnio próbowałam go namierzyć, no i się okazuje, że przepadł - ten dał temu, ten tamtemu i tak naprawdę nie wiadomo gdzie jest. Więc chyba czeka mnie zakup kolejnego. No i właśnie myślę, jaki kupić...
hejHejka czy ktoś jest tu ktos na poczatku ciąży?Jak znosicie objawy?
W którym jesteś tyg.Ja dziś wyniki miałam i wszystko ok tylko erytrocyty zaniżone.