znadziejami
Fanka BB :)
Kurde my z tego samego rocznika i ten sam duch czasu, u mnie też "rytuał golenia" został po porodzieIdę z duchem czasupo drugiej ciąży, czyli 18 lat temu jak się ogoliłam do porodu, tak już zostało
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde my z tego samego rocznika i ten sam duch czasu, u mnie też "rytuał golenia" został po porodzieIdę z duchem czasupo drugiej ciąży, czyli 18 lat temu jak się ogoliłam do porodu, tak już zostało
![]()
Ten rocznik tak chyba maKurde my z tego samego rocznika i ten sam duch czasu, u mnie też "rytuał golenia" został po porodzie![]()
Ja chodze z kijkami juz od dłuższego czasu i teraz też. 2-3 razy w tyg po 1,5-2 godziny. Muszę powiedziec że nie bolą mnie biodra co było koszmarem w poprzedniej ciąży, ale tez nie chce mi się jeść chyba dlatego, że zazwyczaj zajadałam nudę a tak jak jestem w ruchu to mniej kusi. I dobrze bo ta ciaze zaczęłam z większą wagą niz poprzednio i nie chce za duzo przytyc bo potem trudno mi zrzucic. Te kijki mi bardzo w tym pomogły, tyle ze przez lockdown znowu waga piszla w gore....Dzięki za podzielenie się informacjami.Powiedzcie mi czy cwiczycie w ciąży ?Te takie specjalne ćwiczenia dla ciężarnych ?Ja nie cwiczylam w poprzednich ciazach i nie wiem czy to pomaga (zeby szybko sie rodzilo i nie bolalo)czy tylko żeby być w formie?Mięśnie Kegła mam juz tak po porodach obluzowane ze od lat z wkładkami chodzie.
Tak końcówka ciąży najciężej, ale i po palcu da radęU mnie już po pierwszym porodzie tak zostało. Także przed każdym porodem wygolona własnoręcznie prawie od 25 lat.Mimo wielkich bebzonow jakoś zdawałam radę po omacku. Omiotlam wzrokiem czy nie trzeba poprawek przy użyciu lusterka i ok
![]()
Ciąża się nie cieszę.Boje się bo jak mi się cos stanie to dziecku tez .Odetchne jak urodę.To jet odpowiedzialność za dużą.Nie narzekaj na porę roku, ciesz się ciążą i maluszkiem![]()
O dziękuję Ci jak jutro będzie bez zmian to idę do lekarza , nie chce ryzykować.Kurcze nie nadążam z czytaniem tak Was poniosło [emoji13]
Piłam zakwas w ciąży, wyniki miałam dobre. Po cc anemia, dostałam żelazo, nie dałam rady go zazywac tak mnie bolał żołądek przeszłam na zakwas, po 2 msc morfologia idealna, polecam.
Tojaka, Kwiatek- śliczne bobasy[emoji7][emoji173][emoji173]
@Mamapo40 u nas jest teraz wirus takiej jelitówki biegunka +gardło, niekoniecznie Covid, zawsze taki był w tym okresie.
Możesz zażyć węgiel, mi przeszlo po 2 dniach.