Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
@Kawoszka81 przyjmij gratulacje
niech malutka chowa Wam się zdrowo, a Ty szybciutko wracaj do sprawności i ciesz się macierzyństwem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nieważne jaki cały Śląsk jest pięknyJa zapraszam na Śląsk... Tyle że ja na tym bardziej brudnym....
płukania woda z solą lub woda utleniona, mleko z miodem,A mi przyplatala się chorobaboli mnie głowa , zatoki zawalone. A zaczęło się od gardła i ono najbardziej dokucza. Drugi dzien leze w łóżku.
Moze macie domowe sosoby na bol gardła?
Ja też chora, takie same objawy jak Ty @Nunia ból głowy, zatoki, mięśni, nóg itp. Rozłożyło mnie w nocy we czwartek. Mam nadzieję, że to nie covidA mi przyplatala się chorobaboli mnie głowa , zatoki zawalone. A zaczęło się od gardła i ono najbardziej dokucza. Drugi dzien leze w łóżku.
Moze macie domowe sosoby na bol gardła?
Nie chcę straszyć, ale objawy wskazują na covid...Ja też chora, takie same objawy jak Ty @Nunia ból głowy, zatoki, mięśni, nóg itp. Rozłożyło mnie w nocy we czwartek. Mam nadzieję, że to nie covid![]()